Predstavitvena informacija

Vrnil se je GameStopov vlagatelj Roaring Kitty in povzročil pravo evforijo

Po dramatični vrnitvi legendarnega GameStopovega vlagatelja Roaringa Kittyja, ki je bil odgovoren za zgodovinski pump kratkih pozicij GME in AMC, cene memekovancev strmo naraščajo.
Fotografija: FOTO: Clickout Media
Odpri galerijo
FOTO: Clickout Media

Sealana je zbral 750.000 $ v predprodaji

Edini tvit z računa X Roaringa Kittyja po treh letih je povzročil pravo norijo na trgu memekovancev.

Kovanec pepe je potem dosegel novo rekordno vrednost, najvišjo 0,0000109 USD s tržno kapitalizacijo 4,8 milijarde USD. Na pragu velikega preboja je tudi cena pesecoina.

Tudi po novih memekovancih je še vedno veliko povpraševanje. Novi žeton na Solani, sealana, je v predprodaji zbral več kot 750.000 dolarjev in se napoveduje kot naslednji 100-kratni memekovanec.

Obiščite predprodajo sealane

Vrnil se je Roaring Kitty in povzročil memecoin manijo

Prvič po treh letih je Roaring Kitty objavil na  X. Objava ni vsebovala nobenega konteksta, le priljubljeni meme.

Očitno je bilo to vse, kar so vlagatelji potrebovali, da so se podali v nakupovanje memedelnic in memekovancev. Delnica GME je v ponedeljek dosegla nov letni vrh 36,70 dolarja, nato pa trgovanje zaključila pri 30,44 dolarja.

FOTO: Clickout Media
FOTO: Clickout Media
Prodajalci kratkih pozicij GME so utrpeli tržno izgubo v višini ~1 milijarde dolarjev, medtem ko je direktor podjetja GameStop včeraj ustvaril več kot 488 milijonov dolarjev fiktivnega dobička, razkrivajo podatki podjetja Quiver Quantitative.

Vendar pa je delnica v predtržnih urah dosegla parabolično rast in se je trenutno povečala za 140 %.

Bikovski vpliv sage o trgovini GameStop se je prenesel tudi na memekovance. Memekovanec GME na Solani se je v torek povečal za 240 %, medtem ko se je novi žeton gamestop wif hat ($GMEWIFHAT) v samo nekaj urah povečal za 72.000 %. Izjemno moč kažejo tudi vrhunski memekovanci, kot sta pepe in dogecoin.

Cena dogecoina se je zvišala za 5 % in znaša 0,15 USD ter je na pragu velikega preboja. Analitik Daan Crypto Trades poudarja, da je doge tudi v medvedjih razmerah zadržal raven podpore 0,12 USD in je zdaj pripravljen na bikovski vzpon. Pričakuje, da bo memekovanec v prihodnjih dneh trgoval do 0,26 dolarja. Medtem se je cena pepeta od aprila, ko je dosegla lokalno dno, zdaj že več kot podvojila. S kovancem pepetom se trenutno trguje po ceni 0,0000108 USD, v prihodnjih dneh pa bi se lahko povzpel na 0,0000123 USD. 

Novi memekovanec sealana

Povpraševanje po novih memekovancih je še vedno veliko, zlasti zaradi obnovljene sage o trgovini GameStop, ki privablja naložbe v maloprodajo.

Strokovnjaki zdaj napovedujejo, da bo sealana ($SEAL) naslednji veliki memekovanec. Ta je satira na stereotipni kriptodegen, ki jo je navdihnil South Park, kar je po maniji GameStop še posebej primeren opis.

FOTO: Clickout Media
FOTO: Clickout Media

Maskota Sealana predstavlja predebelega tjulnja, ki se ukvarja le z iskanjem naslednjega velikega memekovanca na Solani, tudi če mora zaradi tega živeti v kleti svoje mame.

Kriptokiti ne oklevajo pri vlaganju v memekovance, ki jih spravljajo v smeh, in sealana že priteguje precejšnjo pozornost.

Priljubljeni YouTuberji, kot je Cilinix Crypto, so javno kupili novi memekovanec, Jacob Bury pa je nakazal možnost, da je sealana trenutno najboljša kriptovaluta za nakup. Zato ni presenetljivo, da je predprodaja sealane v prvih nekaj tednih zbrala več kot 750.000 dolarjev.

Zainteresirani kupci lahko žetone SOL preprosto pošljejo v denarnico projekta na naslov: DJ15ZYXqUNMYJ3hL7z4ciSaSFAw5cbos3YjGpdvwmF6c.

Obiščejo lahko tudi spletno mesto za predprodajo sealana.io in zamenjajo žetone ETH, BNB ali USDT za nakup $SEAL.

Obiščite predprodajo sealane

 


Naročnik oglasne vsebine je Clickout Media Ltd

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije