POMAGAJMO MU

VIDEO: Slepi Miha se ni vdal, zdaj prosi za vašo pomoč

Miha Srebrnjak ima močno voljo in gorečo željo, da bi s svojo podjetniško idejo osvojil nagrado.
Fotografija: Miha Srebrnjak potrebuje vaše všečke ob svojem posnetku, ki ga je objavil na youtubu. FOTO: posnetek zaslona
Odpri galerijo
Miha Srebrnjak potrebuje vaše všečke ob svojem posnetku, ki ga je objavil na youtubu. FOTO: posnetek zaslona

Pogumni in osredotočeni Miha Srebrnjak iz Dolenjega Suhadola pri Brusnicah se je pred dnevi obrnil na svoje sledilce, v upanju, da mu bodo pomagali do nagrade za njegovo podjetniško idejo. Uspelo se mu je prebiti na seznam za Holmanovo nagrado, ki jo podeljujejo slepim in slabovidnim. Miha je edini iz Slovenije, ki se poteguje pri tem projektu.


Edini iz Slovenije

»Če mi na posnetku uspe zbrati dovolj všečkov, imam dobre možnosti za preboj v naslednji krog, s tem pa tudi možnost, da kandidiram za glavno nagrado (25.000 dolarjev) za mojo podjetniško idejo,« je zapisal Miha in v videoposnetku pojasnil svojo podjetniško idejo.


Ljudi, ki ga spodbujajo, prosi, da ob njegovem youtube posnetku kliknejo 'všeč mi je', ker štejejo le všečki na youtubu in ne facebook všečki.


Miha Srebrnjak je star 22 let. Težave z vidom ima vse od rojstva, z leti pa ga je izgubljal, vse dokler pri dvanajstih letih ni popolnoma oslepel. Slabovidnost zanj ni ovira. Kot pravi, so vse ovire v naših glavah, in to dokazuje tudi s svojo aktivnostjo in radovednostjo. Po izobrazbi je računalniški tehnik. Ker se rad ukvarja z računalnikom in s tehnologijo, ni nenavadno, da se njegova podjetniška ideja, s katero želi uspeti in s katero nominira v Ameriki, nanaša ravno internet. Želi odpreti spletno trgovino in sčasoma v njej tudi koga zaposliti.

Držimo pesti, da Mihi uspe.


Več o njem in njegovem projektu boste lahko prebrali v nedeljskih Novicah, ki bodo izšle v soboto, 9. marca. 


 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije