RESNO?

Travmatizirani oče razburja Slovence: Ati, kaj delaš mamici?

Številni se mu čudijo in ga mirijo. Pravijo mu, da je to odlična priložnost, da otroku razloži, kaj je videl, ko ga je zalotil v kočljivem položaju.
Fotografija: par, postelja, seksi FOTO: Prostock-studio/gettyimages
Odpri galerijo
par, postelja, seksi FOTO: Prostock-studio/gettyimages

Forumi so med ljudmi še vedno zelo priljubljeni. Na njih običajno objavljajo tisti, ki želijo nasvet, a bi radi ostali anonimni. Številni se na forumu izpovejo ali potarnajo, ko se znajdejo v zagati. Se pa na forumih najde občasno tudi nekaj takšnih zapisov, ob katerih človek pomisli, ali so se res zgodilo, ali je vse skupaj le plod izjemno bogate domišljije.

Eden izmed takšnih je zapis očeta na nekem slovenskem forumu, da je v kočljivem položaju zalotil očeta in mamo, zdaj pa se je ta zgodba po 40 letih ponovila tudi njemu (nelektorirano):

»Kot otrok sem zalotil starša v precej kočljivem spolnem položaju. Spomnim se maminih krikov in gibov. Slišalo se je kot bi ji jo trgalo, videti je bilo kot bi jo tresla elektrika. Videl sem da jo to povzroča oče na katerem je sedela. Spomnim se, da si takrat pred davnimi 40timi let niti pod razno nisem znal razložiti kaj oče dela mami, da tako trpi.

Vse skupaj sem potlačil nekam v podzavest in se leta in leta nisem spomnil na dogodek. Do včeraj.

Z ženo vedno paziva ali bolje rečeno poskrbiva, da naju ne bi zalotil kateri izmed dveh otrok. Včeraj pa naju tako zelo zaneslo, ko sem ji šel pod tuš zdrgnit hrbet, da je pokalo od strasti. Naj povem, da je žena precej glasna, predvsem pa zelo inovativna pri položajih. Na vrhuncu obeh med vrati zaslišim glasek; ati, kaj delaš mamici, mamica si v redu.

Žena je precej flegma, mene pa skrbi, da nikoli več ne bom mogel seksati, med tem ko bosta otroka doma, kar je večino časa.
Skrbi me tudi, da ne bosta imela takih travm kot sem jih imel jaz. Pojma nimam kako naj razloživa otrokoma, kaj se je dogajalo.«


Pod objavo se je usulo komentarjev. Mnogi pravijo, da to ni nič takšnega, da se lahko zgodi vsakomur in da je lahko odlična priložnost, da otroku razloži, kaj je spolnost in kako na svet pridejo otroci.

»A dejansko v 21. stoletju otroku ne znate povedati vsaj tega, da je to spolni odnos, da to počnejo odrasli, ki se imajo radi, in da na ta način nastanejo otroci? Saj ni treba podrobnosti, ampak otroka vsaj pomirite, da se ni dogajalo nič hudega, temveč nekaj najlepšega, kar lahko počne par. Kaj bo šele, ko bodo res hoteli kaka konkretnejša pojasnila,« se glasi eden izmed komentarjev. Nekdo drug pa meni, da je boljše, naj zadevo otroku razložita starša, kot pa da odgovore išče na spletu.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije