ŠOKANTNI POSNETKI: VANDALIZEM BREZ MEJA

Poreč: podivjana slovenska mladina uničevala in zažigala vse po vrsti, ukradli celo kozo (VIDEO)

Letošnji pomladni oddih, t. i. Spring Break v Lanterni pri Poreču, je poleg zabave prinesel tudi kup incidentov.
Fotografija: Zažgali so palmo. FOTO: Posnetek Zaslona
Odpri galerijo
Zažgali so palmo. FOTO: Posnetek Zaslona

Letošnji pomladni oddih mladih, Spring Break v poreški Lanterni, je bil med mladimi težko pričakovan, saj tovrstnih dogodkov zadnji dve leti ni bilo. Glasbeni festivali so v času koronske krize odpadali eden za drugim, zato je zabave željnim mladim Slovencem dogodek v Poreču popestril prvomajske praznike. Na različnih prizoriščih so se odvijali številni koncerti in zabave.

Žal pa je sicer prijetno zastavljen pomladni oddih zasenčilo divjanje pijane slovenske mladeži. Zvrstilo se je kar nekaj incidentov, zaradi katerih se marsikdo sprašuje, kako je kaj takega sploh mogoče in kakšne vzgoje je bila deležna podivjana mladina. V apartmajskem naselju Lanterna blizu festivala so se mladi preveč razživeli in začelo se je uničevanje lastnine.

Po spletu sta zakrožila posnetka, kjer je mladina zažgala palmo in nanjo z balkonov zmetala mize in drug lesen inventar iz apartmajskih sob. Mladi žurerji so z navdušenjem spremljali zažig palme in se ob tem zabavali ter spodbujali drug drugega.

Izrazi navdušenja ob goreči palmi

»Daj, naj zgori, j*** ga, haha ... Gori, gori, buuuuuu ...«, je slišati iz posnetka pospremljenega s kletvicami, kmalu zatem pa bučen aplavz in izraze odobravanja: »Svaka ti čast«. Medtem ko drugi pravi: »Kdo je to zakuril, ufff, ena meja pa je, ne ...«.

Zažgali so palmo in nanjo zmetali inventar iz apartmajev. FOTO: Posnetek Zaslona
Zažgali so palmo in nanjo zmetali inventar iz apartmajev. FOTO: Posnetek Zaslona

Po naših zanesljivih informacijah naj bi mladi nekemu okoliškemu kmetu ukradli celo kozo in jo več dni imeli zaprto v apartmaju. Njena usoda ni znana kot tudi ne, kaj so z njo počeli.

Eden od videoposnetkov prikazuje tudi kozo, ki naj bi jo mladci ukradli in zadrževali v apartmaju. FOTO: Posnetek zaslona
Eden od videoposnetkov prikazuje tudi kozo, ki naj bi jo mladci ukradli in zadrževali v apartmaju. FOTO: Posnetek zaslona

Več o tem pa v tiskani izdaji Slovenskih novic.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije