IGRA NA SREČO

Slovenija dobila novega milijonarja, to so dobitne številke (FOTO)

Iz katerega kraja je srečni dobitnik, (še) ni znano. Žrebanje je prineslo visok dobitek tudi nekomu iz Murske Sobote.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Leon Vidic, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Leon Vidic, Delo

Igralci igre na srečo Eurojackpot so imeli tokrat vrtoglavo srečo z vplačanimi številkami, saj so zadeli glavni dobitek in kombinacijo 5+1.

Eurojackpot v vrednosti 120 milijonov evrov je šel k srečnežu na Norveško, medtem ko je kombinacijo 5+1 v vrednosti skoraj 2,4 milijona evrov zadel tudi srečnež oziroma srečnica iz Slovenije. 

Kombinacijo 5+1 je pravilno označilo kar devet igralcev: sedem v Nemčiji, eden na Danskem in eden v Sloveniji. Dobitno srečko je vplačal prek spleta. Srečneži so tako priigrali vsak po 2,398.356,60 evra (od tega odštevši 15-odstotni davek, ki bo pripadel občini stalnega prebivališča tekmovalca).

Občina stalnega prebivališča te osebe bo prejela 359.753 evrov davka na dobitek, medtem ko bo srečnežu ostalo v žepu dobra dva milijona evrov.

Srečne številke. FOTO: Loto
Srečne številke. FOTO: Loto

Na tokratnem žrebanju je bila kombinacija glavnih števil 6, 19, 32, 39, 42 ter dodanih 4 in 9.

V Sloveniji se je rezultatov zadnjega žrebanja razveselila kopica ljudi, saj je bilo tu izžrebanih kar 10.479 dobitkov v vrednosti 2,527.593,30 evra.

Visokega dobitka v vrednosti 300.000 evrov se je razveselil tudi nekdo iz Murske Sobote, ki je igral dodatno igro Joker. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije