Predstavitvena informacija

Prvi poželjivo rdeči plodovi

Čeprav smo že v zadnji tretjini zime in vedno bolj hrepenimo po svežih, sočnih pridelkih, ki se jih lahko veselimo poleti, pa imamo veliko srečo, da tudi v tem letnem času lahko uživamo sočne, dozorele in prave slovenske paradižnike.
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

Paradižniki imajo najbolj sladek in poln okus, če jih pridelovalci poberejo, ko dozorijo, in tega se strogo držijo pri LUŠTu, pri katerem za celoten postopek gojenja paradižnika poskrbijo ljudje. Ročna, okolju in zdravju ljudi prijazna pridelava, vrhunska dodelanost postopkov in tehnologije so zagotovila, da tudi pozimi lahko uživamo v sočnih okusih različnih vrst paradižnikov.

Še en dejavnik, ki dokazuje, da gre za integrirano pridelavo, je opraševanje rastlin s pomočjo čmrljev, ki ne bi prenesli morebitne uporabe škodljivih preparatov za varstvo rastlin pred boleznimi. Za škodljivce pa poskrbijo kar naravni plenilci oz. sovražniki, ki so jih naselili v rastlinjak in ne škodujejo pridelku. Vse to LUŠTovce uvršča med trajnostno naravnane in družbeno odgovorne pridelovalce.

ZANIMA ME VEČ


Naročnik oglasne vsebine je Paradajz, d. o. o.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije