DOLENJSKA

Prenovili kegljišče Vodnjak

Obnova je ključnega pomena za nadaljnji razvoj tekmovalnega kegljanja.
Fotografija: Odprtja so se udeležili novomeški župan Gregor Macedoni (četrti z leve), direktor Zavoda Novo mesto Aleš Makovac (tretji z leve), predsednik Kegljaške zveze Slovenije Milan Kurelič (šesti z leve) in predsednik Kegljaške OTS za Dolenjsko in Belo krajino Igor Vesel (prvi z leve).
Odpri galerijo
Odprtja so se udeležili novomeški župan Gregor Macedoni (četrti z leve), direktor Zavoda Novo mesto Aleš Makovac (tretji z leve), predsednik Kegljaške zveze Slovenije Milan Kurelič (šesti z leve) in predsednik Kegljaške OTS za Dolenjsko in Belo krajino Igor Vesel (prvi z leve).

Dolenjski kegljači so se razveselili prenovljenega kegljišča, ki bo spet omogočilo tekmovanja na najvišjih državnih in mednarodnih ravneh. Obnova kegljišča, ki nosi letnico 1974, je ključnega pomena za nadaljnji razvoj tekmovalnega kegljanja v Novem mestu ter širše v regiji in državi. S prenovo bo pridobilo tudi rekreacijsko kegljanje.

»Načrtujemo, da bo kegljišče spet obratovalo od jutra do poznega večera, ob tej priložnosti se zahvaljujemo vsem, ki so zaupali našim programom in delu. Dosedanji rezultati so zagotovilo za nadaljnji razvoj, tako v smeri tekmovalnega športa kot rekreacije,« je izpostavil predsednik Kegljaške območne tekmovalne skupnosti Dolenjske in Bele krajine Igor Vesel in se zahvalil članom, ki so v teh težkih časih pokazali pripadnost društvu z donacijami za obnovo ter več kot 2000 urami prostovoljnega dela. »Dokazali smo, da sta športno udejstvovanje in delovanje v društvu del zdravega življenjskega sloga.«

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije