Predstavitvena informacija

Podjetniki, znate hoditi po robu in preživeti?

Podjetniki, ki se vsak dan borijo za to, da njihovo podjetje ne samo preživi, ampak se tudi razvija in raste, natanko vedo, koliko trdega dela, odločnosti in vzdržljivosti se skriva za vsako zgodbo o uspehu.
Fotografija: FOTO: Depositphotos
Odpri galerijo
FOTO: Depositphotos

Za dobre poslovne rezultate so naložbe nujne. Kratkoročne in dolgoročne naložbe v opremo, nepremičnine, zaloge pa morajo biti finančno izvedljive, ne samo ekonomsko upravičene. V uspešnih podjetjih znajo z dobrimi naložbami povečati premoženje podjetja, medtem ko se s slabimi naložbami začne hoja po robu prepada, ki marsikoga pahne tudi čez.

Zaradi česa se v podjetjih največkrat zalomi in morajo v stečaj? Kdo v podjetju odloča o vlaganju in kaj vpliva na naložbe v podjetju? To so vprašanja, na katera si morajo uspešni podjetniki vedno znati odgovoriti.

Udeležite se 17. Poslovno-finančnega sejma in ostanite na varni strani. Medijska hiša Delo letos v partnerskem sodelovanju s podjetjem Smartfin pripravlja že 17. Poslovno-finančni sejem, na katerem bomo v zanimivih pogovorih skupaj krepili znanje o učinkovitem vodenju poslovnih financ med malimi in srednje velikimi slovenskimi podjetji.

Izognite se najpogostejšim napakam in ustvarite dobre rezultate

Izkušeni lastniki in menedžerji družinskih podjetij bodo z udeleženci sejma spregovorili tudi o tem, kako pristopiti k naložbeni politiki v podjetju, predvsem pa o tem, kako se izogniti najpogostejšim napakam.

Kot pravi ugledni poslovni finančnik dr. Jožko Peterlin, se največ napak zgodi pri pravilnem načrtovanju neke naložbe. Pomembno je, kdaj podjetje izvede naložbo in koliko denarja vloži, kajti teh dveh elementov ni več mogoče spremeniti.

Spoznajte zlata pravila vodenja poslovnih financ

17. Poslovno-finančni sejem bo razkril in povezal ključne vidike spreminjajočih se poslovnih financ skozi generacije, posebna pozornost bo namenjena prenosu poslovodenja na mlajšo generacijo. Ker se ljudje lahko veliko naučimo iz izkušenj drugih, bomo na sejmu predstavili dobre poslovno-finančne prakse v izbranih slovenskih družinskih podjetjih.

Prireditev je edinstvena priložnost, da pridobite dragoceno znanje in razširite svojo mrežo poslovnih stikov, kar je eden od dejavnikov dolgoročnega uspeha vašega podjetja. Pridružite se najboljšim na 17. Poslovno-finančnem sejmu, kjer se srečajo znanje, izkušnje in priložnosti za vaše podjetje.

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije