Panika pri Sevnici: tako močno je počilo, da so se tresla okna

Policija za zdaj ne ve, kaj se je zgodilo.
Fotografija: Zgodilo se je nad Sevnico. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Zgodilo se je nad Sevnico. FOTO: Marko Feist

Na naše uredništvo se je obrnilo več bralcev, ki so minulo noč slišali izredno glasen pok. »Kot bi detonacija raznesla ves hrib v okolici Krmelja,« nam je zaupal bralec Dejan. Zakaj je objava o dogodku izginila s strani uprave za zaščito in reševanje, kjer poročajo o tovrstnih dogodkih in intervencijah, lahko za zdaj le ugibamo. Da je ponoči gromozansko počilo, nam je sporočila tudi bralka Irena, ki živi nekaj kilometrov stran od mesta domnevne eksplozije.

Objava, ki so jo kasneje izbrisali. FOTO: Irena, bralka poročevalka
Objava, ki so jo kasneje izbrisali. FOTO: Irena, bralka poročevalka

Kaj se je zgodilo, smo vprašali policijo. Ta pravi, da so na številko 113 včeraj zvečer prejeli več klicev ljudi zaradi detonacije, ki je stresala okna na Vrhu pri Boštanju. Kot dodajajo policisti, je bila tako močna, da so jo slišali tudi v Sevnici.

Policisti tavajo v temi

Operativnokomunikacijski center je na teren takoj napotil policiste, preiskava je v teku, otipljivih rezultatov pa še ni. O morebitnih poškodbah ljudi, živali ali premoženja za zdaj ne poročajo.

»Policisti na terenu nadaljujejo zbiranje obvestil. Vsi, ki bi policiji lahki dali kakršne koli uporabne informacije za preiskavo primera, naj pokličejo na PP Sevnica (07 816 1800) ali na številko policije 113,« prosijo pri PU Novo mesto.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije