VELIKO RAZOČARANJE

Neverjetno, kaj so storili Slovenki, ki je rezervirala »na bone«

Odpovedali so jim rezervacijo, razlog pa bizaren.
Fotografija: Odpovedali so jim rezervacijo. FOTO: Booking.com, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Odpovedali so jim rezervacijo. FOTO: Booking.com, posnetek zaslona

Mnoge Slovence je možnost koriščenja turističnih bonov spodbudila k preživljanju počitnic v domačih krajih. To je želela storiti tudi uporabnica facebooka (ime hranimo v uredništvu), ki je zase in za 11 drugih oseb v avgustu rezervirala apartma v Ribnici pri Pohorju. Ob rezervaciji je gospa iz nastanitve prosila tudi za kopije dokumentov gostov, ki jih je uporabnica takoj poslala. Nato o ponudnici nekaj dni menda ni bilo ne duha ne sluha. Nato pa naj bi jo gospa, ki oddaja apartmaje, poklicala in jokala, da jim je poplavilo apartmaje, zato morajo rezervacijo odpovedati.

Omenjena uporabnica naj bi ji ponudila pomoč prijatelja pri izsuševanju, a je po njenih besedah ponudnica to zavrnila. Ker se jim je to zdelo sumljivo, so lastnico apartmajev poklicali z druge številke ter poskusili rezervirati isti termin. Njen odziv jih je šokiral.

Celotno izkušnjo, ki jo je delila v skupini, namenjeni iskalcem in ponudnikom namestitev, je opisala takole:

»Dne 24. 7. sem preko te skupine od Karla Marsel Ficko in Karmen Marsel dobila ponudbo za rezervacijo celotne hiše Apartmaji Mara (Ribnica pri Pohorju), za 12 oseb, od 21. 8. do 24.8. Ker je bila ponudba super, čeprav ne ravno poceni, smo hišo rezervirali, gospa je rezervacijo potrdila (!!!). Cela skupina si je rezervirala dopust za točno te datume.

Gospa je nato prosila za osebne dokumente zaradi plačila z boni. Takoj sem jih posredovala. Nato nekaj dni nisem prejela nobenega sporočila in sem se enkrat pisala, če je prejela mail. Nato mi je Karmen Marsel dala številko, da naj jo pokličem. Ko sem jih poklicala, je jokala, da jim je apartmaje zalilo, da imajo poplave, naravna nesreča itd., in da hiša ne bo suha do našega termina in zato odpoveduje rezervacijo. Ker je v naši skupini prijatelj s podjetjem, ki se ukvarja z izsuševanje poplav, sem ji ponudila pomoč, ki jo je zavrnila.

To mi je bilo sumljivo. Danes smo Karmen Marsel klicali iz druge številke in začudoma je hiša PROSTA na naše datume, ne duha ne sluha o kakšni poplavi.

Okej, če jim kot ljudje na osebnah nismo bili všeč, bi povedali tako, nočemo vas, ne damo vam... Bili bi iskreni, ne pa da so grdo lagali! Sicer ne vem kaj jo je zmotilo, morda ne prihajamo iz pravega konca Slovenije, morda je naših 1000 EUR manj vrednih kot od drugih turistov…

Tudi plačilo varščine nam ne bi bilo odveč, tako kot se to običajno stori. Tukaj lahko ugibam v neskončnost. Jasno pa je, da se lastniki apartmajev Mara norčujejo iz vseh ljudi, ki so jih dejansko prizadele poplave in imajo težave z domovi. Lahko jih je sram, ampak KARMA IS A BITCH...Naj malo pazijo na jezero ob hiši v naslednjih letih . :)

Samo v vednost vsem... Če opravite rezervacijo pri Karli in Karmen Marsel za Apartmaje Mara (Ribnica pri Pohorju), ni nujno, da vaša rezervacija velja.«


Za komentar smo prosili tudi omenjeno ponudnico turističnih namestitev, a odgovorov nismo prejeli.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije