ZASTOJI

Napovedi so se uresničile: tako dolge so kolone na avtocesti

Prihaja do zamud.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Blaž Samec

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je zaradi okvare vozila zaprt vozni pas na vipavski hitri cesti pred razcepom Nanos iz smeri Vipave. Zastoji so na primorski avtocesti med Uncem in Logatcem proti Ljubljani (zamuda 40 minut), ter na štajerski avtocesti med Lukovico in Blagovico proti Mariboru (zamuda 5-10 minut).

Krajši zastoj je na ljubljanski južni obvoznici med razcepom Malence in Rudnikom proti Kozarjam. Iz smeri Štajerske proti Primorski je za osebna vozila priporočena uporaba severne in zahodne obvoznice.

Do 16. ure bodo pri Žerjavu na cesti Poljana-Šentvid občasne kratkotrajne popolne zapore do 15 minut.

Do 24. ure bo na primorski avtocesti zaprt vozni pas med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani. Pričakovani so zastoji.

Na ljubljanski obvoznici je na razcepu Zadobrova zaprt en prometni pas iz smeri Sneberij proti Novim Jaršam in iz smeri Zaloške ceste proti Novim Jaršam. Med priključkoma Ljubljana jug in Rudnik proti Kozarjam je zaprt prehitevalni pas. Promet je oviran tudi med Savljami in Tomačevim. Do 15. oktobra pa bo predvidoma vsako noč med 20. in 5. uro promet iz Novih Jarš proti Šiški potekal samo po enem voznem pasu.

Na štajerski avtocesti proti Mariboru je med Lukovico in Blagovico zaprt prehitevalni pas, med priključkoma Celje/center in vzhod pa je zaprt vozni pas.

Na obalni hitri cesti med Semedelo in Izolo proti Portorožu promet poteka samo po enem prometnem pasu. Občasno nastajajo zastoji.

Predvidoma do 27. oktobra bo zaradi izgradnje komunalne infrastrukture za ves promet zaprta Župančičeva ulica na odseku med Gosposvetsko cesto in Puharjevo ulico v Ljubljani.

image_alt
Pozor! Na primorski in štajerski avtocesti konec tedna zastoji zaradi del na cesti

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije