Predstavitvena informacija

Lahka in pametna spremljevalka na zapestju

Fotografija: FOTO: Huawei
Odpri galerijo
FOTO: Huawei

Najnovejša Huaweieva pametna ura je tipična predstavnica vrhunske in izredno priljubljene serije Watch GT 3. Zdravje in dejavnosti spremlja na visoki ravni in z izredno preprostostjo uporabe, ultra lahko zasnovo in dolgo življenjsko dobo baterije dviguje lestvico udobja ter zmogljivosti.

Navdih so našli v »superšportniku«

Pri izdelavi pametne ure Huawei Watch GT 3 SE so enako mero pozornosti namenili skrbi za podrobnosti in umetniškemu videzu. Obliko z 1,43-palčnim barvnim zaslonom AMOLED, zaščitenim s steklom Corning Gorilla, so navdihnile rešetke na maski super športnega avtomobila. S samo 35,6 grama in debelino 11 milimetrov ter širokim naborom paščkov zagotavlja izredno udobje nošenja in eleganco. Ura je sicer na voljo v črni ali zeleni barvi.

V razdelku »številčnice« aplikacije Zdravje, ki služi za upravljanje pametne ure, bodo že decembra dodane številne digitalne številčnice, vključno s prilagodljivimi portretnimi, ki čakajo na vašo ustvarjalnost, in serijskimi stilskimi, ki se bodo ujemale z vašim vsakodnevnim modnim slogom.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Izredna dvotedenska življenjska doba baterije

Najnovejša pametna ura Huawei Watch GT 3 SE ima baterijo kapacitete 451 mAh in pametni algoritem varčevanja z energijo, zato omogoča dvotedensko nošenje in v tem prekaša sposobnosti podobnih nosljivih naprav. Ponuja tudi sledenje zdravstvenega stanja v realnem času, predvaja glasbo in podpira še celo vrsto drugih pametnih funkcij, in to brez pogostega polnjenja, kar je značilnost večine sodobnih pametnih ur. Mogoče jo je celo povratno napolniti prek pametnega telefona Huawei, ki podpira takšno funkcijo, če je nujno in polnilnik ni pri roki.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Osebni trener na zapestju

Kot pomoč pri vadbi pride do izraza več kot 100 športnih načinov, od tega 18 profesionalne ravni, vključno s tekom, kolesarjenjem, plavanjem, triatlonom in plezanjem. Če iščete novo športno dejavnost, vam bo pri tem ura Huawei Watch GT 3 SE zagotovo pomagala. Odprtine na ušesih ure in paščku pa poleg manjše teže in s tem večjega udobja povečajo zračnost, zato je potenje na zapestju manj izrazito.

Nova pametna ura je opremljena tudi z inteligentnim dinamičnim načrtom prilagajanja, ki je osredotočen na indeks tekaških sposobnosti (RAI) in obremenitve med treningi. Med vadbo in po njej prikaže izredno uporabne podatke, kot so utrujenost, ocena vadbe ter aerobne in anaerobne obremenitve, ki pomagajo pri analizi in razumevanju načrtov za doseganje boljših rezultatov. Sposobna je celo ustvariti prilagojene načrte vadb, ki temeljijo na doseganju zastavljenih ciljev ob upoštevanju telesne pripravljenosti.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Znanstveno utemeljeno spremljanje zdravja

Pametna ura Huawei Watch GT 3 SE je sposobna izredno natančnega spremljanja srčnega utripa med raznovrstnimi športnimi dejavnostmi, in sicer po zaslugi lahkega ohišja in tehnologije Huawei TruSeen 5.0+ s tipalom z osem v krog razporejenih optičnih elementov. 

Huawei je še dodatno izboljšal algoritem spremljanja spanja TruSleep, ki že tako velja za vodilnega v industriji. Nadgrajeni Huawei TruSleep 3.0 ponuja izboljšave, ki omogočajo boljšo analizo kakovosti spanja na podlagi gibanja telesa in srčnega utripa, vključno z izboljšano sposobnostjo zaznave stanj NREM (ne hitrega gibanja oči) in REM (hitrega gibanja oči). Prek aplikacije Zdravje je celo mogoče spremljati smrčanje in govorjenje med spanjem, in sicer s pomočjo mikrofona ure. S tem sta omogočena natančen vpogled v spalne navade ter samodejno in natančno prepoznavanje tipičnih težav, vključno s predolgim lahkim spancem, prepogostim prebujanjem in drugim, ki so osnova za več kot 200 prilagojenih predlogov in nasvetov. 

Po zaslugi napredne programske opreme in njenih funkcionalnosti omogoča povezavo z vsakim pametnim telefonom z operacijskim sistemom iOS ali Android, medtem ko v aplikaciji Zdravje (Huawei Health) zbrane podatke zlahka sinhronizirate v izjemno priljubljeno aplikacijo Strava. Združljivost s pametnimi telefoni drugih izdelovalcev se ne odraža le v podpori osnovnih funkcij spremljanja zdravja in telesne pripravljenosti, dolgotrajni življenjski dobi baterije, klici prek povezave Bluetooth ter podobno, temveč tudi v zmogljivejših, kot je prilagojen načrt teka z inteligentnim načrtom dinamičnega prilagajanja in upravljanje zdravega življenja.

FOTO: Huawei
FOTO: Huawei

Razpoložljivost

Pametna ura Huawei Watch GT 3 SE v črni ali zeleni barvi je že na voljo po priporočeni ceni 199 evrov.

Pametna ura serije Huawei Watch GT 3 SE je popolna spremljevalka pametnih telefonov Huawei, kot so nedavno predstavljeni Huawei Mate 50 Pro, Huawei nova 10 Pro in Huawei nova 10, na katerih je aplikacija Zdravje že nameščena.


Naročnik oglasne vsebine je Huawei

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije