DELO

Išče se delavec, ki bo plačan do 75 tisočakov letno

Velika priložnost, postanete direktor.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Shutterstock

LJUBLJANA – Zbrali smo nekaj delovnih mest, ki se odpirajo. Predvsem prvi oziroma mladi iskalci zaposlitev imajo lahko ob vstopu na trg dela težave zaradi pomanjkanja delovnih izkupenj. Pri Adeccu, podjetju na področju upravljanja človeških virov, ponujajo priložnost, da postanete izvršni direktor (CEO) za en mesec. Izbrani kandidat bo en mesec delal pod mentorstvom in dobil priložnost, da spozna delo v mednarodnem podjetju. Gre za plačano enomesečno prakso, kakšne pogoje morajo izpolnjevati kandidati in kje se lahko prijavijo, preberite tukaj.

Ste ustvarjalni in radi pišete, poleg tega pa imate izkušnje z marketingom? Priložnost za vas se odpira v Krki, kjer iščejo pisca kreativnih marketinških vsebin.

Na Veliko planino vabijo tiste, ki sanjajo o delu v gorskem raju. Dodatno pomoč iščejo v strežbi, v kuhinji, pri animaciji, v muzeju, na blagajni nihalke in v recepciji avtokampa. Prijave sprejemajo na info@velikaplanina.si. Nudijo redno in stimulativno plačilo, brezplačno bivanje ter prehrano.

Vas vleče v tujino?

Za tiste, ki jih vleče v tujino, imajo na razpolago kar nekaj izbire. Med drugim podjetje willhaben na Dunaju išče razvijalca programske opreme. Plača je vabljiva, od 55.000 do 75.000 evrov bruto na leto.

V prestolnici Bolgarije Sofiji pa podjetje DeGiro išče prodajnega asistenta, čigar materni jezik je slovenščina. Če imate diplomo iz ekonomije, financ ali kakšnega podobnega področja ter ste poslovno naravnani, ste morda pravi kandidat.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije