PREPOVED

Frizer Brane zakuril splet: Kdo striže na skrivaj?

Frizerji so čez noč ostali brez dela.
Fotografija: Frizerji bodo svoja vrata odprli po prvomajskih praznikih. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Frizerji bodo svoja vrata odprli po prvomajskih praznikih. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Slovenski frizerji so se množično odzvali na zapis svojega stanovskega kolega Braneta Josipovića, ki se je na facebooku zelo razburil. Vlada je frizerjem prepovedala delo v času najostrejših ukrepov zaradi koronavirus. Skupaj s sproščanjem ukrepov so frizerjem dali zeleno luč, da bodo lahko začeli delati po prvomajskih praznikih.

4. maja bodo številni frizerski saloni odprli svoja vrata in zavihteli škarje. Josipović pa se je razjezil zaradi kolegov, ki tudi v času prepovedi vihtijo svoje škarje in na črno strižejo. 

»Ne vem na koga sem bolj jezen, na ljudi, ki ne morejo počakat, da odpremo salone ali na vas frizerski kolegi in kolegice, ki nimate hrbtenice in bi jim rekli NE!«​

Opazil je kar nekaj sveže ostriženih glav, in kot je zapisal, so tudi njega prosili, da bi koga postrigel. Temu se je ostro uprl in pozval tudi ostale kolege, naj se delu na črno odločno uprejo. 

»Ni prav, ni pošteno, ni moralno, ni etično, do svojih kolegov frizerjev. Predvsem do vseh tistih, ki so trenutno res v stiski in se ne upajo kršiti Odloka, da ne bi poleg vseh problemov, ki jih imajo, dobili še 4000€ kazni...«

Celoten zapis lahko preberete spodaj.

Zapis je že požel številne odzive. Predvsem frizerji se močno strinjajo z napisanim in Josipoviću pritrjujejo. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije