EKSKLUZIVNO

FOTO: Očeta Melanie Trump smo zasačili v Sloveniji. To je povedal

Tast ameriškega predsednika je moral na sodišče v Ljubljani.
Fotografija: Viktorja Knavsa varnostniki na sodišču sprva sploh niso prepoznali. FOTO: Igor Mali, Slovenske novice
Odpri galerijo
Viktorja Knavsa varnostniki na sodišču sprva sploh niso prepoznali. FOTO: Igor Mali, Slovenske novice

LJUBLJANA – Danes se v Sloveniji mudi oče Melanie Trump, Sevničan Viktor Knavs. V naših krajih ga je bolj poredko videti, saj – kot se za tasta ameriškega predsednika spodobi – z ženo večino časa preživita čez lužo.

A Knavs na Slovenijo ni kar pozabil. Tukaj ima še odprt sodni spor, zato je moral danes priti na ljubljansko okrožno sodišče.

Naša novinarka in fotograf sta zato zjutraj nabrusila pete in se odpravila v 'zasedo', kjer smo počakali na slavnega Sevničana.

Viktor Knavs. FOTO: Igor Mali, Slovenske novice
Viktor Knavs. FOTO: Igor Mali, Slovenske novice


Kaj je počel v Ljubljani?

Zaradi Knavsa se je moral pred sodnikom zagovarjati javnosti dobro znani novinar Bojan Požar, avtor neavtorizirane biografije o Melanii Trump, ki se je pred kratkim neuspešno potegoval tudi za vstop v parlament. Iz objave na spletni strani sodišča je razvidno, da Knavs Požarju očita kršitev 160. člena kazenskega zakonika (KZ-1), kar pomeni, naj bi šlo za žaljivo obdolžitev.



Izvedeli smo, da pravosodni policisti Knavsa ob vstopu naj ne bi prepoznali. Rutinsko so mu naročili, naj izprazni žepe, ko je želel naprej, pa so ga opozorili, da mora sneti tudi uro. Ob tem naj bi Knavs komentiral: »Saj je še hujše kot v Beli hiši!«
 

Več o dogajanju na sodišču preberite v jutrišnji tiskani izdaji Slovenskih novic.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije