Predstavitvena informacija

Sladoled, ki vas popelje v Firence!

Objavljeno 04. junij 2018 15.42 | Posodobljeno 14. junij 2018 15.11 | Piše: P.Š.
Sladoled HOFERjeve blagovne znamke Grandessa vas z malo sreče lahko popelje v Firence, vaš zamrzovalnik pa napolni z 10 kilogrami sladoleda.
Sladoled, ki vas popelje v Firence!
FOTO: Nagradna igra HOFER
Težko si predstavljamo poletje brez sonca, morja in sladoleda. Zgodovina pripoveduje, da so prvi približek sladoledu ustvarili stari Grki, ki so snegu dodali med in sadje, danes pa to priljubljeno sladico najdemo v številnih različicah in okusih. Raziskave kažejo, da med okusi še vedno prednjači vanilja, medtem ko pri izbiri obliva najraje posežemo po čokoladi. Sladoled pa ni le priljubljena sladica v poletnih mesecih, temveč je tudi zelo pogost objekt fotografiranja. Družbena omrežja so v vročih dneh polna fotografij sladoleda, ki izstopa s pestro paleto barv in različnimi teksturami, zato za popolno fotografijo ni potrebnega veliko truda, lahko pa vam prinese lepe nagrade.
 
V Firence s HOFERjevim sladoledom

Sladoled HOFERjeve blagovne znamke Grandessa, ki obsega že več kot 60 vrst, vas z malo sreče lahko popelje v Firence, vaš zamrzovalnik pa napolni z 10 kilogrami sladoleda. To pa še ni vse – s sladoledom bodo nagradili tudi 300 drugih objavljenih fotografij. HOFER vas torej vabi, da fotografijo sladoleda Grandessa objavite na svojem Instagramu in jo opremite s tagom @hoferslo in oznako #HoferjevSladoled.

Nagradna igra na HOFERjevem Instagram profilu poteka od 11. junija do 15. julija 2018, zato bo kar en mesec v eni roki najbolj pametno držati sladoled, v drugi pa telefon. Za vse navdihe vas vabimo, da na Instagramu pobrskate pod oznako #HoferjevSladoled.
 
Deli s prijatelji