ODPRTO PISMO

Poslanec Šarcu razkril pretresljivo dogajanje: če bodo grožnje, bo poslal družino v azil

Zgodbe, kot so tiste, ki jih v javnost pošiljajo ljubitelji teorij zarot.
Fotografija: FOTO: Blaž Samec, Delo
Odpri galerijo
FOTO: Blaž Samec, Delo

LJUBLJANA – Poslanec Levice Franc Trček je »svojemu sosedu v državnem zboru« Marjanu Šarcu očitno podal nekaj dobronamernih napotkov, če bo slučajno postal premier Slovenije.

»Če misliš z LMŠ resno, kot vodilna in najbolj odgovorna vladna stranka, ki ni omadeževana v predhodnih rabotah, ob MF, nujno potrebujete lastne kompetentne in avtonomne ljudi na MGRT in Min. za Infrastrukturo. Če to prepustiš komerkoli iz Četvorčka SD/SMC/ZAB/DeSUS, je tvoje resnosti že v startu konec. In seveda, poštimaj si SOVO ter se poduči, kaj to sploh je oz. zakaj jo rabiš. (Resne vlade imajo v kabinetu PV 24/7 človeka iz tovrstne agencije.) Ter usposobi KPK. Potem pa sledi očiščenje in kompetentno pomlajenje SDH, DUTB, SŽ, DRI, Državnih gozdov ipd. In vzemi si čas in tehten premislek glede kdo bo vodil MF,« je zapisal na facebooku in ga na koncu preusmeril na svoj blog na zapis s pomenljivim naslovom Slovenski terorizem in njega podporniki.  


Ravno v njem pa smo priče zgodbam, ko mejijo že na tiste, ki jih v javnost pošiljajo ljubitelji teorij zarot. Rdeča nit vsega pa je dejstvo, da se »stara politična garda« ne umakne s položajev, če da imajo preveč masla na glavi. Trček začne objavo z namigovanjem da so mu po drugi oziroma tretji redna seji že resno grozili zaradi načina dela.

»Kmalu (običajno 2-3 tedna) po tem, ko je oseba prišla na položaj ali v.d. položaja, so ji vlomili v hišo ali stanovanje. Na način, da je to bilo jasno sporočilo. Običajno tudi tako, da ravno vsem družinskim članom, vključno s partnerji, to ni bilo ravno evidentno. Komu so pri tem zbrisali kaj ali celo vse z računalnika. Nekaterim so se tudi vozila malo čudno vedla in preventivni pregled pri mehanikih oziroma avto-optikih je pokazal na na pol odvijačene vijake koles,« razkriva nekatera šokantna dogajanja.

Družina v azil?

Nadaljuje, da obstajajo primeri, ko se pošlje osebe, običajno zaposlene v paradržavnih firmah, pogosto kot nekakšne šefe varovanja, če že ne korporativnega upravljanja, da dobesedno zagrozijo. »Gre za modele, ki jih poznamo pod kodnim imenom “Paravomo”. Včasi jih kar zaposlijo v paradržavnih podjetjih, da malo interno grozijo, skratka, da se najdejo pri roki, če kdo ne bi razumel pravil igre in bi nekaj robantil nad kleptokrasko-kriminalnimi početji.«
FOTO: Blaž Samec, Delo
FOTO: Blaž Samec, Delo

Poslanec zaključi, da bo ob prvi resnejši grožnji, ki bo (dokaj verjetno) prišla, prosil za azil družine v kateri od redkih še preostalih normalnih držav. Verjetno daleč stran od Slovenije ...

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije