NAGRADNA IGRA

Na počitnice novembra, nagrada pa že zdaj!

Prvi paket nagradne igre Poletje s Slovenskimi novicami na Vrhniko. Dobitnica Karmen Jereb je očitno res rojena pod srečno zvezdo.
Fotografija: V ospredju sedi vaša prva srečna nagrajenka Karmen Jereb z Vrhnike. V rokah drži ledene kocke. Ko to berete, jih že ni več. FOTO: Igor Mali
Odpri galerijo
V ospredju sedi vaša prva srečna nagrajenka Karmen Jereb z Vrhnike. V rokah drži ledene kocke. Ko to berete, jih že ni več. FOTO: Igor Mali

VRHNIKA – Letošnja nagradna igra Poletje s Slovenskimi novicami poteka vsak dan od prvega julijskega dne do četrtega avgustovskega, ko bo v Slovenskih novicah ter na spletni strani Slovenskih novic objavljena še zadnja prijavnica. In že lahko poročamo o prvi nagrajenki: sreča je doletela namreč 53-letno Karmen Jereb z Vrhnike.

»Še zdaj ne morem prav dobro dojeti,« kar ni mogla skriti svojega navdušenja, ko smo pred njenimi očmi zlagali na mizo vse tisto, s čimer jo je obdarila ta nagradna igra. Bil je to obsežen in raznolik paket takšnih in drugačnih pripomočkov in dobrot, ki ji bodo zagotovo popestrile letošnje poletje. Miza na terasi se je kar šibila pod težo 17-litrskih ledenih kav, osvežilnega proizvoda Pomurskih mlekarn, na mizi se je znašlo tudi 27 litrov treh različnih brezalkoholnih Daninih pijač, pa 10 vrečk chio čipsa, nič koliko Kraševih izdelkov, Beletrinina knjiga, kopica Afroditinih izdelkov, kot so gel za prhanje, mleko za sončenje in po sončenju, dezodorant, gel, pa še vse za na plažo, brisača, torba, ležalna podloga, frizbi, loparčki, pahljača. Skratka: ni da ni! Tudi mama Marija in oče Janez sta bila zadovoljna zaradi Karmen, ki je, kot tudi sama priznava, rojena pod srečno zvezdo.
Dolgoletna naročnica na Slovenske novice je že večkrat kaj zadela, nekoč je na lotu zadela celo 6 + 1, nekoč je bila izžrebana, smo izvedeli, iz ogromnega bazena neštetih dopisnic.

Nekdanja delavka v tiskarni Mladinske je invalidsko upokojena, saj boleha za multiplo sklerozo. Najraje rešuje križanke, prebira Slovenske novice, kuha ter strastno brska po svetovnem spletu. Karmen je bila tudi tista, ki je izrezala in izpolnila prijavnico, na vprašanje, kdo jo je odvrgel v poštni nabiralnik, se je samo skrivnostno namuznila: »Ne vemo.«

Ko smo jo želeli zadnjič obvestiti o sunku sreče, ki jo je tako nenadno ošvrknil, je bila nadvse zadržana. »Sprva sem mislila, da me nekdo nateguje,« je obrazložila. Mama Marija ji je stopila v bran: »Raznorazni takole pokličejo …« Ker se srečna nagrajenka ni oglasila prvič in tudi ne drugič, smo morali klicati še v tretje. »Pa kdo tako mori?!« si je mislila Karmen. »Na srečo pa kar hitro prepozna, kdo je resen in kdo ne,« si je oddahnila Marija in gledala Karmen, ki se ji je potem samo še smejalo, jasno, zaradi polne mize nagrad, ki so priromale prav zaradi – nagradne igre Poletje s Slovenskimi novicami.

»Čeprav moje počitnice pridejo na vrsto šele novembra, ko grem navadno v Topolšico, bom nagrado z veseljem delila že zdaj,« je dejala. Pri Jerebovih so vsi po vrsti hudo sladkosnedni. Mama Marija in oče Janez sta bila medtem že nevarno blizu tistemu delu mize, kjer so ležale Kraševe sladkarije.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije