Predstavitvena informacija

Ali bo dogecoin v letu 2024 dosegel 1 $ – eksplozivni vzpon naslednika dogea

Cena dogecoina je le še nekaj ur oddaljena od tedenskega zaprtja nad ravnjo 0,19 USD, kar je ključni preizkus njene bikovske moči.
Fotografija: FOTO: Clickout Media LTD
Odpri galerijo
FOTO: Clickout Media LTD

S tem se je doge vrnil na pot, po kateri bo aprila dosegel novo najvišjo vrednost vseh časov. Meme kovanec z najvišjo vrednostjo trenutno kotira pri 0,193 USD, njegova tržna vrednost pa znaša nekaj manj kot 28 milijard USD.

Na 20. april, ki je splošno znan tudi kot dan doge, se obeta tudi eksplozivna predstavitev novega memekovanca dogecoin20. Nekaj strokovnjakov celo domneva, da bo DOGE20 po začetku prodaje prinesel do 100-kratni donos.

Kaj stoji za nenadno bikovsko rastjo dogecoina

Pozitivno razpoloženje v zvezi z dogecoinom se spet pojavlja na družbenih medijih. Vplivne osebnosti v skupnosti kriptovalut podpirajo vodilne memekovance in pričakujejo morebiten vzpon na nove rekordne vrednosti. Medtem pomembni vlagatelji izražajo zanimanje za nakup dogecoina in dolgoročno stavijo na njegov uspeh.

TheCoinMonitor X poroča, da je kripto kit odprl dolgo pozicijo v vrednosti približno 800.000 USD za dogecoin po ceni 0,197 USD na Binance Futures. Podatki platforme na verigi Coinalyze kažejo, da je trenutno razmerje med dolgimi in kratkimi pozicijami za dogecoin 2,35, kar nakazuje, da trgovci v prihodnjih dneh pričakujejo morebitno rast cene memekovanca.

Tako se je cena dogecoina v nedeljo povečala za 6 %, v zadnjih 30 dneh pa za 18 %. Čeprav je še vedno za 12 % nižja od najvišje aprilske vrednosti 0,223 USD, bi lahko žeton po trenutni poti to ceno presegel v začetku prihodnjega tedna.

FOTO: Clickout Media LTD
FOTO: Clickout Media LTD

Prihajajoči dan doge ima opazen vpliv na bikovsko gibanje vodilnega memecoina. Zgodovinsko gledano je dogecoin skupaj z drugimi memekovanci s pasjo tematiko pokazal podobno prilagodljivost, kar dokazuje njegova 50-odstotna rast leta 2023.

Optimistični vlagatelji pričakujejo tudi dodatno podporo Elona Muska. Milijarder je v začetku marca napovedal, da bodo električna vozila Tesla kmalu sprejemala plačila z dogecoinom.

Ali lahko cena dogecoina aprila doseže novo najvišjo vrednost vseh časov

Znani analitiki, kot je Ali Martinez, so nedavno podprli idejo, da bo dogecoin aprila dosegel novo rekordno vrednost. Opozarjajo, da memekovanec sledi podobnemu bikovskemu vzorcu kot konec leta 2020.

Poleg tega analitik Trader Tardigrade na tedenskem grafikonu cene dogecoina izpostavlja bikovski prehod MACD, kar je signal, ki je v preteklosti napovedoval nove najvišje vrednosti.

Optimistični obeti ostajajo, dokler dogecoin ohrani vrednost nad 0,19 USD. Analitiki poudarjajo, da dogecoin na poti do nove rekordne vrednosti lahko naleti le na eno pomembno oviro: cenovni prag 0,45 USD.

Bikovsko razpoloženje dodatno krepi trgovalni par DOGE/BTC. Analiza grafikona kaže, da je dogecoin v dnevnem časovnem okviru pripravljen na bikovski preboj proti bitcoinu.

FOTO: Clickout Media LTD
FOTO: Clickout Media LTD

Analitiki panoge so optimistični glede potenciala novonastalega memekovanca dogecoin20

Medtem ko se pričakuje, da bo cena dogecoina v času pred dnevom doge skokovito narasla, se obeta težko pričakovana uvedba novega memekovanca dogecoin20.

Po kovancu DOGE20 je že zdaj veliko povpraševanje, saj je v predprodaji v nekaj več kot tednu dni zbral več kot 10 milijonov dolarjev. Gre za alternativo dogeu s funkcijo ERC-20, ki ponuja več zelo iskanih funkcij, kot je na primer staking.

FOTO: Clickout Media LTD
FOTO: Clickout Media LTD

Vsekakor so zgodnji vlagatelji v predprodajni fazi začeli zbirati pasivni dohodek. Po podatkih na nadzorni plošči DOGE20 se novopredstavljeni memekovanec trenutno ponaša z letnim donosom (APY) v višini 54 %, kar ga uvršča med najboljše predprodaje kriptovalut. Kljub temu je pričakovati, da se bo ta donos sčasoma zmanjšal, ko bo vloženih več žetonov.

V Dogecoin20 Whitepaper je opisana ključna značilnost novega memekovanca: fiksna ponudba žetonov, ki je v primerjavi z neomejeno ponudbo kovanca dogecoin izboljšana in lahko zmanjša inflacijska tveganja. Poleg tega DOGE20 kot žeton ERC-20 omogoča enostaven nakup, shranjevanje in trgovanje prek široko uporabljenih denarnic ethereum, kot je MetaMask.


Naročnik oglasne vsebine je Clickout Media LTD

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije