Predstavitvena informacija

59-letni Ptujčan povečal svoj penis in premagal težave z erekcijo

Martin iz Ptuja razkril zgodbo o tem, kako je rešil svoje posteljne težave.
Fotografija: FOTO: arhiv naročnika
Odpri galerijo
FOTO: arhiv naročnika

Nobena skrivnost ni, da moški po 40. letu začnejo doživljati težave z erekcijo, ki so pogosto tudi vzrok zakonskih sporov, nezadovoljnih partneric in celo ločitev. Obiskali smo Martina iz Ptuja, ki nam je brez dlake na jeziku povedal, da je vse zgoraj našteto le plod moške lenobe in vdanosti v usodo, saj je tudi sam doživljal isto, a se je s tem spopadel in sedaj na pragu 60. leta starosti še vedno z veseljem vsak dan skoči med rjuhe. Kot pravi sam, zanj zagotovo velja pregovor: »Bolj star, bolj nor«.

FOTO: arhiv naročnika
FOTO: arhiv naročnika


Zgodi se ti prvič in se tolažiš, da je to slučajno tak dan. Nato se čez čas ponovi in postaja vse bolj pogosto. Na koncu je to pripeljalo do tega, da sem se seksu z ženo začel izmikati, ker sem se pravzaprav želel izogniti sramoti in občutku krivde, hkrati pa sem imel še slabo vest, saj je žena mislila, da me ne privlači več.

Najhuje je to, da na začetku nisem ukrepal, ampak sem se zgolj tolažil, da je to naravno stanje človeka v srednjih letih. Celo življenje sem imel težavno službo, opravljal sem fizična dela skoraj 40 let, kar je pustilo posledice na mojem telesu in prepričan sem bil, da je to eden od stranskih učinkov mojega načina življenja. Žal pa je ta posledica vplivala tudi na moj odnos z ženo, saj sva se oba držala vedno bolj zase.

  FOTO: arhiv naročnika
  FOTO: arhiv naročnika

Na nek način me je rešilo to, da sem oseba, ki težko zadrži stvari zase (sem iz Štajerske, haha) in tako sem enkrat ob pivu vprašal kolega iz Maribora, ki je še malo starejši od mene, če se tudi njemu to dogaja in kako vse skupaj rešujeta z ženo.

Na moje začudenje mi je odgovoril, da on že dolgo nima nikakršnih težav, ker uporablja preparate, ki mu pomagajo pri erekciji, hkrati pa naj bi tudi povečali njegov penis. Začel sem se glasno smejati, ker sem mislil, da me heca. Ko sem videl njegov resen izraz, pa sem se po pravici povedano ustrašil, da jemlje kakšna nevarna sredstva, tablete ali kaj podobnega.

Naslednjega trenutka ne bom pozabil nikoli v življenju – objel me je okoli rame in mi tiho rekel: »Martin, lahko se smeješ kolikor hočeš, ampak ti si tisti, ki ima težavo, jaz pa sem svojo rešil in zadovoljim ženo skoraj vsak dan«.

Ko je videl, da ga gledam brez besed, je nadaljeval: »Ne gre za nobeno viagro, tablete ali kakršnokoli kemijo, veš da sem bil celo življenje športnik in tega ne bi dajal vase. Odkril sem preparata z imenom X-core in Excite, ki sta 100 % naravna, brez stranskih učinkov, delujeta pa tako, da mi boš plačeval runde do konca življenja, ko ju preizkusiš.«

FOTO: Xcore
FOTO: Xcore

Prepričal me je v sekundi, videl sem, da misli resno. Vendar je obstajal problem – artikla je možno naročiti samo na internetu, jaz pa še ekrana nisem znal pravilno prižgati. Porabil sem skoraj cel dan, da sem se prebil do spletne strani www.XcorePovecanje.com kjer sem na dnu strani izpolnil svoje podatke in oddal naročilo. Vzel sem 2 škatlici in dobil še brezplačno poštnino – nekdo mi bo zastonj prinesel artikle domov, kaj še hočeš lepšega?

Po naročilu X-core obližev so mi ponudili še akcijsko ceno v paketu z gelom Excite, ki mi ga je omenil že kolega, in seveda sem izkoristil tudi to.

Že naslednji dan mi je poštar prinesel bel paketek, diskretno in skrbno zapakiran tako, da ni nihče mogel videti, kaj se v njem nahaja. Plačal sem direktno poštarju in se tresel od razburjenja. Že ob misli, da sem nekaj uspešno naročil po internetu in prevzel, sem se počutil vsaj 20 let mlajšega.

FOTO: Excite
FOTO: Excite

Zraven sem dobil navodila in tako kot je pisalo, vzel en obliž X-core ter ga nalepil na notranjo stran roke. Bil sem neučakan, zato sem vzel tudi gel Excite, ga nanesel in v roku kakšne minute sem jo čutil … erekcija – in z njo končno tudi velika želja po seksu! Skril sem paket in obiskal ženo v kuhinji. Po dolgem času sem bil iskreno vzburjen in seks je bil fantastičen. Tudi njen komentar je bil: »Vau, Martin, kaj pa je tebe popadlo?«.
 
Obliž X-core iz zunanje strani izgleda kot navaden obliž, tako da se skoraj ne opazi in nihče ni posumil, da imam kakšno »pomoč«. Obliže sem menjaval vsakodnevno in vsak dan je bilo bolje. Vrnila se je tista mladostniška želja po seksu, nisem imel več nikakršnih težav z erekcijo, prepričan pa sem, da se je tudi volumen in obseg mojega penisa povečal. Uporaba je povsem enostavna – vsakih 24 ur star obliž zamenjaš z novim, gel Excite pa koristiš po potrebi, najbolje tik pred seksom.

FOTO: arhiv naročnika
FOTO: arhiv naročnika

In brez problema zdaj povem vsem svojim vrstnikom: »Fantje, če imate težave zaradi majhnega penisa ali zaradi erekcij, preizkusite ta dva artikla in ne bo vam žal. Pa še draga nista, če pomislim, da sta že samo mir v hiši in zadovoljna žena vredna milijone, haha!«

Artikla X-core in Excite sta kompatibilna in primerna za sočasno uporabo, lahko ju naročite s klikom na naslednji povezavi ali na telefonski številki 07 600 3005:


Najbolj enostavno pa lahko enega ali oba artikla naročite kar preko spodnjega obrazca, v katerem bralcem Slovenskih novic ekskluzivno ponujamo paket po akcijski ceni in z brezplačno dostavo:

Naročnik oglasne vsebine je DTM Natura

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije