DRUŽINSKA TRAGEDIJA

VIDEO: Zažgal nosečo partnerico, njeno mamo in sebe

Osumljenec naj bi ju pokončal z nožem, nato pa so vsi trije zgoreli v plamenih.
Fotografija: Pokojni Aleksandra in Milena Vasić. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Pokojni Aleksandra in Milena Vasić. FOTO: Facebook

SMEDEREVO – Srbsko javnost je pretresla nova družinska tragedija. Triintridesetletni Dalibor Smijonović naj bi z nožem napadel svoje dekle Aleksandro in njeno mamo Mileno Vasić, nato pa v hiši zanetil požar in zgorel skupaj z njima.

Najprej so sumili, da je trojica izgubila življenje zaradi požara, vendar je preiskava pokazala, da je imela nosečnica na telesu vbodne rane, njena mama pa poškodbe na glavi. Tudi 33-letnik je imel vbodne rane, za katere policija sumi, da si jih je zadal sam, preden je zanetil požar.


 

Mama je bila proti njuni poroki


Kot so za srbski Blic povedali sosedi, je v sredo nesrečna nosečnica prišla v domačo hišo na obisk, kjer naj bi tudi prespala, saj je bila te dni bolna. Nekateri pravijo, da sta po odhodu očeta v službo ženski ostali sami v hiši. Drugi sosedi pa trdijo, da je to noč tam prespal tudi Dalibor. Po besedah sosedov je bila pokojna Milena strogo proti temu, da bi se Aleksandra poročila z Daliborjem.

Aleksandrin oče je bil ravno v službi v železarni, ko so mu sporočili tragično novico. Ko je prišel na kraj dogodka, je bil povsem iz sebe, zato so ga sosedi in prijatelji odpeljali s kraja tragedije.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije