Spregovorila Britanka, ki je bila v zvezi z morilcem male Maddie

Nemški očarljivec je čez noč postal nasilnež.
Fotografija: Znašla se je v nemilosti nemškega zalezovalca. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
Znašla se je v nemilosti nemškega zalezovalca. FOTO: Shutterstock

Britanski Mirror je objavil ekskluzivno pričanje britanskega dekleta, ki je bila v zvezi z domnevnim nemškim morilcem in s pedofilom Christianom Brücknerjem, glavnim osumljencem za izginotje Madeleine McCann.

V času, ko je kot natakarica delala v enem od barov v Algarveju, se je Britanka, ki ni razkrila svoje identitete, zapletla z »očarljivim Nemcem«, ki pa se je kmalu spremenil v »posesivnega in nasilnega blazneža«. Postal je obseden z njo, ljubosumen in jo začel zalezovati.

Čakal jo je pod posteljo

Nekega večera jo je brutalno napadel, potem ko je v baru, kjer je delala, videl, da je prijateljsko objela drugega moškega. Na ženskem stranišču jo je zgrabil za vrat in z glavo večkrat udaril ob steno. Prestrašena in okrvavljena se je tistega večera vrnila domov in nočne more še ni bilo konec. Nikakor se ni mogla znebiti občutka, da je nekdo v stanovanju, nato pa odkrila, da je Brückner pod njeno posteljo.

Tam jo je čakal, da jo napade, če bi se vrnila v spremstvu kakšnega moškega. Ko je ugotovil, da je sama, pa je le hladnokrvno strmel vanjo, se poslovil in odšel.

Praia da Luz na Portugalskem, od koder je neznano kam izginila Maddie. FOTO: Rafael Marchante, Reuters
Praia da Luz na Portugalskem, od koder je neznano kam izginila Maddie. FOTO: Rafael Marchante, Reuters

Je kriv on?

Odtlej se je bala domov hoditi sama, dvakrat ga je zaradi napada in zalezovanja prijavila portugalski policiji, ki pa ga ni nikoli prijela. Vse skupaj se je dogajalo leta 2005, Madeleine je izginila dve leti pozneje, v bližnjem mestu Praia da Luz. Tudi Gerry McCann je prepričan, da se je morilec skrival za vrati tistega večera, ko je Maddie izginila. 

»Do zdaj se mi ni zdelo mogoče, da bi bil nekdo, s katerim sem se jaz zapletla, sposoben storiti kaj tako strašnega nedolžnemu otroku, toda zdaj nisem več prepričana. Začenjam razmišljati, ali ni res on storil tega. Če je, mora res biti kaznovan,« je dejala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije