SUPER BABICA

Spravil se je na napačno 82-letnico: vlomilca je prebunkala (FOTO)

Niti sanjalo se mu ni, da je njegova tarča dvigovalka uteži. Vsak dan dela sklece na eni roki, zato je šla nadenj z mizo.
Fotografija: Le kdo bi se lahko kosal s takšnimi mišicami ... FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Le kdo bi se lahko kosal s takšnimi mišicami ... FOTO: Reuters

Vlomil je v napačno hišo, je nenavaden razplet poskusa nepremišljenega nepridiprava hladnokrvno komentirala Willie Murphy. Junakinja iz ameriškega Rochestra je namreč povsem obvladala mnogo mlajšega moškega, ki si niti v najhujši nočni mori ni predstavljal, da mu bo ženica prekrižala načrte. In to kako!

Ženica zna resnično dobro poskrbeti za svojo varnost. FOTO: Reuters
Ženica zna resnično dobro poskrbeti za svojo varnost. FOTO: Reuters

Zgodilo se je v večernih urah, ko se je Murphyjeva že odpravljala k počitku: takrat je na vrata njenega doma začel panično trkati neznanec in jo prosil, naj pokliče reševalce, češ da nujno potrebuje pomoč. Gospa mu je ustregla, a moškega ni hotela spustiti v hišo, zato je nepridiprav vlomil. A ženice nikakor ni presenetil: premeteno je pravočasno ugasnila vse luči in se postavila v zasedo ter počakala na pravi trenutek. In ko je ta napočil, je vlomilca, medtem ko je brezskrbno iskal dragocenosti, najprej napadla z – mizo. To je z neverjetno močjo dvignila in z njo podrla nič hudega slutečega predrzneža, da je obležal, a ženica se ni ustavila. Vlomilcu je po obrazu razlila spolzki šampon, potem pa pograbila metlo in začela besno udrihati po njem.


Reševalci, ki so jim sledili policisti, tako v hišo 82-letnice niso prišli zaman, nepridipravu pa se pred drznim poskusom še sanjalo ni, da bo resnično potreboval pomoč. Možje postave so osupli uzrli poškodovanega mladeniča, povsem nemočnega na tleh, ki se ni drznil premakniti od lastnice hiše; ta je za vsak primer še vedno držala metlo v roki, njen pogled je razodeval, da z njo pač ne gre češenj zobati. Kot je pozneje pojasnila tudi radovednim in navdušenim medijem, so uteži njena ljubezen že desetletja in tudi v jeseni življenja redno obiskuje fitnes; 2014. pa se je okitila z nagrado za dvigovalko uteži leta, tudi lani je bila prvakinja zvezne države New York. Sklece na eni roki so del njenega vsakdanjega telovadnega režima, tako tudi dvigi na drogu. Vlomilec zanesljivo obžaluje, da so se mu pred drznim podvigom ti dragoceni podatki izmaknili ... 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije