TRAGIČNA NESREČA

Policist do smrti zbil peško

Nujna vožnja je bila usodna za brezdomko iz Eritreje. Posredovali so zaradi moškega, ki je grozil mimoidočim.
Fotografija: Ulica je bila zaprta do jutra. Foto: Google
Odpri galerijo
Ulica je bila zaprta do jutra. Foto: Google

LONDON – V noči na sredo je nekaj pred polnočjo policijsko vozilo na urgentni vožnji zadelo 21-letno žensko, in ta je zaradi poškodb umrla. Tragična nesreča se je zgodila v Walthamstowu na vzhodu Londona. Policijsko vozilo se je ustavilo, ženski so dali prvo pomoč, vendar je umrla še pred prihodom reševalcev in helikopterja.


Detektivi Scotland Yarda poskušajo izslediti svojce pokojne, a so prepričani, da jih ni v Veliki Britaniji. Primer proučujejo tudi ustrezne službe za notranji nadzor, da bi ugotovile, kako in zakaj se je zgodilo tragično trčenje. Možje v modrem so drveli na pomoč, ker je moški domnevno grozil mimoidočim.

Reševalci ji niso več mogli pomagati. FOTO: Snapchat
Reševalci ji niso več mogli pomagati. FOTO: Snapchat

Izkazalo se je, da je nesrečnica živela v prostorih dobrodelne organizacije YMCA St. Paul's, ki skrbi za brezdomce. Bila je iz Eritreje, v zavetišču za brezdomce pa so bili pretreseni zaradi izgube. Njen znanec je pojasnil, da pod to streho živijo ljudje, ki imajo podobne težave, zato so tesno povezani. Moški, zaradi katerega je policija hitela na posredovanje, jo je odnesel brez kazni. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije