IZ LJUBOSUMJA?

Peter (74) lepo Sanjo (42) pokončal z lovsko puško

Objavljeno 16. september 2019 11.00 | Posodobljeno 16. september 2019 09.45 | Piše: A. L.

Tri ure kasneje je poklical soseda in mu povedal, kaj je storil.

Sanja Janković. FOTO: Facebook
SVILEUVA – Sanjo Janković (42) so v vasici Svileuva pokončale krogle, ki jih je vanjo izstrelil njen partner, Petar Živanović. Od svoje izbranke 32 let starejši moški je krvavo dejanje zagrešil, tako poroča Kurir, z lovsko puško. To naj bi posedoval legalno.

Pokojna Sanja je bila prejšnji dan na zabavi, saj je na facebooku objavila fotografijo, na kateri je bila z dvema moškima. Po prihodu domov naj bi se partnerja sporekla, on pa naj bi iz ljubosumja izgubil nadzor nad seboj, pograbil puško in jo pokončal. Tri ure kasneje je poklical soseda in mu povedal, kaj je storil.

Sanja in Petar sta bila par več let. Spoznal jo je po smrti žene, sicer pa je bil gradbinec, menda zelo cenjen. Prav na poslovni poti je spoznal Sanjo in jo pripeljal domov. Sovaščani govorijo, da je bil noro zaljubljen vanjo in je vse, kar je imel, razprodal zanjo, samo zato, da bi ji omogočil čim bolj lagodno življenje.

Kaj se je zgodilo v teh dneh, lahko le ugibajo. Nekateri menijo, da je bil morebiti le preveč ljubosumen, drugi, da se je žrtev morebiti odločila končati zvezo in ga zapustiti.
Deli s prijatelji