SPREVRŽENO

Pedofil iz Ljubljane dekletu (12): Hočeš videti, kako deda j**e?

V Srbiji ujet pedofil, ki živi v Ljubljani.
Fotografija: Starejši moški je mislil, da se pogovarja z 12-letnico. FOTO: Choreograph, Thinkstock
Odpri galerijo
Starejši moški je mislil, da se pogovarja z 12-letnico. FOTO: Choreograph, Thinkstock

BEOGRAD – Skupina Stop pedofiliji je objavila prepis pogovora s predatorjem O. P. iz Velike Kladuše, ki naj bi živel v Ljubljani. Starejši moški naj bi dekletu, staremu 12 let in pol, pošiljal sporočila, v katerih jo je nagovarjal, naj z njim začne spolno razmerje, gleda porno filme ter jo spraševal, ali je kdaj slišala svojo mamo med seksom.

Moški je učenki šestega razreda (njen profil na facebooku je sicer izmišljen) pošiljal sporočila, polna eksplicitne vsebine, ona pa je želela, da ji pošlje svojo fotografijo, kar je po nekaj omahovanja tudi storil. Nato jo je vprašal, kdaj bo postala spolno aktivna ter ali bi mu dala svojo mamo, da bi postal njen očim.

»Se bojiš k**ca?«

»Bi dovolila, da jo stric j*be?« je zanimalo moškega, na kar je dekle odgovorilo, zakaj to sprašuje njo, ter dodala, da je še premlada, da bi govorila o tem. A pedofil ni odnehal: »Pa kaj bi ti, bi želela, da tebe učim seksa?« Ponovno je odgovorila, da je še premlada, moški pa kar ni odnehal: »Hočeš videti, kako deda j*be?« Poslal ji je fotografijo svojega spolnega uda: »Evo, držim ga v roki. Ga hočeš videti?« Ker ni bilo odgovora, jo je vprašal: »Zakaj si pobegnila, se bojiš k**ca?«

Člani skupine Stop pedofiliji redno objavljajo komunikacije pedofilov z dekleti, za njihovimi lažnimi profili pa so lovci na spolne predatorje. Strokovnjaki ob tem starše opozarjajo, da je na spletu polno pedofilov, ki prežijo na njihove naivne otroke.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije