ŽELI ODGOVORE

Mama Koste K. pisala institucijam: v pismu je zahtevala to ...

Niti z besedo naj ne bi omenila tragedije, za katero je odgovoren njen sin.
Fotografija: FOTO: Twitter
Odpri galerijo
FOTO: Twitter

Mama dečka, ki je v srbski Osnovni šoli Vladislava Ribnikarja zagrešil grozljivi zločin, zahteva, da njenima otrokoma zagotovijo nadaljevanje šolanja. V pismu, ki ga je naslovila na pristojne institucije in zaprosila za razrešitev zapletenega položaja, naj ne bi niti enkrat omenila tragedije, za katero je odgovoren njen sin, poroča srbski Blic.

image_alt
Sosedje Koste K. v šoku, sprejeli drastično odločitev: Niti na kraj pameti nam ni prišlo, da snuje zlo

Pismo naj bi bilo po poročanju medijev izjemno ostro in brez čustev. V njem naj bi mama dečka, ki je ubil devet učencev in varnostnika, navajala, da je vprašanje obveznega osnovnošolskega izobraževanja njenih otrok še vedno odprto. Zapisala je, da njena mlajša hčerka ne more nadaljevati šolanja na tej osnovni šoli, njen sin pa je hospitaliziran na otroški kliniki za nevrologijo in psihiatrijo.

image_alt
Vložena tožba proti staršem morilca Koste (14)! To so zahteve družin žrtev poboja

Zapisala naj bi, da je treba poskrbeti, da bo sinovo šolanje potekalo v skladu s predpisi, čeprav ne bo odkorakal na prostost. Dodajajo, da bo verjetno njegovo šolanje potekalo na daljavo, tako kot je to običajno za hospitalizirane otroke. Vse podrobnosti naj bi bile znane do konca tedna. Mladoletni množični morilec je imel do zdaj onemogočeno komunikacijo z zunanjim svetom.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije