HIŠA GROZE

Kandidatka za najhujšo mamo: triletnik se je moral sleči, nato ...

Otroka so več mesecev sistematično zlorabljali.
Fotografija: V hiši groze je bilo skupaj šest otrok. FOTO: Shutterstock
Odpri galerijo
V hiši groze je bilo skupaj šest otrok. FOTO: Shutterstock

NEW JERSEY – Mama štirih otrok je na sodišču priznala, da je triletnega otroka kaznovala tako, da je po njem zlila vrelo vodo. Patricia Buchan (29) je povedala, da je triletniku ukazala, naj se sleče, ga postavila v kad in po njegovem spodnjem delu telesa zlila vrelo vodo. Zloraba je bila kazen, ker je uriniral po tleh spalnice njenega sina.

Patricija je še s petimi odraslimi, med katerimi sta bili tudi njena mama Mary (55) in sestra Bridget (23), živela v hiši groze, kot so jo poimenovale oblasti, kjer so julija 2018 začeli sistematično zlorabljati otroka. Zaradi zlorabe so se na sodišču znašli dečkova mama in še dve odrasli osebi, ki so po besedah tožilca dečka med drugim sistematično in usklajeno pretepali tako s pasovi kot pestmi.

Opekline in mehurje je opazila varuška v vrtcu, ki je nato o tem obvestila pristojne službe. Med zdravniško oskrbo so našli še modrice na dečkovem trebuhu, hrbtu in obrazu.

V isti hiši je živelo še pet otrok, za katere ni povsem jasno, kdo so njihovi starši. Tako kot triletnika so tudi njih odvzeli in jih namestili v rejništvo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije