Tragedija na dopustu: starši ne morejo verjeti, da ga ni več

Deček naj bi odtaval in padel v bazen. Reševalci so ga poskušali iztrgati iz krempljev smrti, a so bitko za njegovo življenje žal izgubili.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Dejan Javornik

Triletnik je utonil v nedavno odprtem vodnem parku Blue Tree na znamenitem tajskem otoku Phuket. Tajski mediji pišejo, da še ni znanega veliko o tragičnem dogodku, da pa je po prvih podatkih deček brez spremstva odtaval v enega od tamkajšnjih bazenov, v katerem pristanejo tisti, ki se spuščajo po toboganih. 

Vodstvo vodnega parka je že v nedeljo dogodek potrdilo: »Globoko smo pretreseni zaradi tragedije, ki se je danes, 23. februarja, zgodila v Blue Tree, Phuket. Triletnik je odtaval do tako imenovanega pristajalnega bazena, kjer je bila gneča. Padel je vanj in se znašel pod vodo. Opazil ga je eden od reševalcev, ki mu je nemudoma priskočil na pomoč. Izveden je bil postopek oživljanja, nato pa je bil prepeljan v bolnišnico. Žal dečka niso mogli oživiti.« Dodali so še, da je ob nedeljah v vodnem parku precejšnja gneča in da pri omenjenem bazenu, kjer se je tragedija odvila, nad dogajanjem nenehno bdijo trije usposobljeni reševalci.

Mediji poročajo, da so starši neutolažljivi in da ne morejo verjeti, da njihovega otroka (šlo naj bi za britanskega državljana) ni več.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije