TRAGEDIJA

Oče šestih otrok umrl: na plaži ga je močan val vrgel na tla, zlomil si je vrat

Poškodbe so bile prehude.
Fotografija: Pokojni Lee Dingle z ženo, ki je ostala sama s šestimi otroki. FOTO: Instagram, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Pokojni Lee Dingle z ženo, ki je ostala sama s šestimi otroki. FOTO: Instagram, posnetek zaslona

Oče šestih otrok Lee Dingle (37) se je hudo poškodoval v Severni Karolini, potem ko ga je na plaži zadel močan val in ga vrgel v pesek. Nesrečno je padel in si zlomil vrat, piše CNN. Zaradi močnega udarca mu je grlo tako močno nateklo, da ni mogel dihati in je brez kisika ostal daljši čas. Predolgo, da bi okreval. Preminil je v bolnišnici dan po nesreči.

Njegova žena Shannon Dingle je povedala, da se je Lee s tremi otroki v četrtek igral na plaži, ko ga je zadel val in ga podrl.


»Moj partner, moja ljubezen, moj dom je umrl (v petek) po strašni nesreči,« je zapisala Shannon na družbenih omrežjih in dodala, da ga je nekaj junakov poskušalo rešiti, a so bile njegove poškodbe prehude, da bi preživel. »Spoznala sva se, ko sem imela 18 let, on 19. Vse od takrat sva skupaj. Ne bi se mi bilo treba od njega posloviti pri 37. Ne vem, kako biti odrasla oseba brez njega, a se bom naučila. Želim, da se mi ne bi bilo treba,« je napisala njegova žena, s katero imata šest otrok, med njimi so štirje posvojeni, ena hčerka pa ima cerebralno paralizo.


Dingle je bil predsednik podjetja Atlas Engineering. Njegov partner Tom Caldwell je rekel, da je imel Lee Dingle »veliko srce« in da je bil »miren, prijazen, skromen in sposoben«. »Bil je sanjski delavec, dober prijatelj, ljubeč oče in dobra oseba. Hkrati je bil pogumen in dober motivator. Njega bi si želeli imeli poleg sebe v težkih in nevarnih primerih.«


Na dobrodelni platformi GofundMe zbirajo denar za pomoč družini, ki je ostala brez očeta. Doslej so zbrali nekaj manj kot 150.000 ameriških dolarjev.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije