NAPAD

FOTO: Noč nožev v Splitu, v krvi ležali pred vhodom v lokal

Po Pulju je napadalec nož vihtel še v mestu pod Marjanom. V Dubrovniku ranili taksista, krogle švigale tudi v Vinkovcih.
Fotografija: FOTO: Facebook.com/themladichi
Odpri galerijo
FOTO: Facebook.com/themladichi

SPLIT, DUBROVNIK – Potem ko so končno zadihali po glasbenem festivalu Ultra, je Split zajelo nasilje. V noči na petek je neznani moški pred vhodom v restavracijo na Bačvicah z nožem napadel in hudo ranil kar štiri ljudi!

Policiste in reševalce so panični obiskovalci obvestili, da pred vhodom v lokal ležijo ranjenci: te so nemudoma oskrbeli in menda niso v smrtni nevarnosti, možje postave pa so kmalu prijeli domnevnega osumljenca. Ta se je sprva upiral, zato so ga popršili po očeh in prijeli, zaradi močne učinkovine pršila pa ga je pregledal tudi zdravnik. Moški je imel pri sebi nož, motiv za napad in druge podrobnosti policisti še raziskujejo.



Nič kaj bolj mirno ni v največjem dalmatinskem biseru, Dubrovniku. Noč prej se je namreč 28-letni taksist sprl z dvema moškima, prepir je prerasel v prerivanje, eden od moških pa je potem nenadoma potegnil strelno orožje in proti taksistu kar šestkrat ustrelil! K sreči ga je zadel le enkrat, in to v koleno, napadalca pa sta se po obračunu pognala v beg. Eden od njiju je menda stari znanec policije, ta nasilneža še vedno išče. O strelskem obračunu poročajo tudi z drugega konca naše južne sosede, iz Vinkovcev, med nasilnim napadom v nočnem lokalu je umrl 24-letnik.



Niti najmanj mirno ni bilo v minulih dneh niti v Istri, kot smo že poročali, je Zagrebčan, ki je delal v Pulju, z nožem v srce zabodel nemškega turista in ga ubil, menda zaradi kritike njegove pričeske. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije