POGREŠANI

Zorana pokopali, izginotja se nadaljujejo

Ljubljančana je našel pohodnik pri Šmarni gori. Še vedno pogrešajo Italijana Davideja Marana.
Fotografija: Na Žalah so se včeraj poslovili od 32-letnega Zorana Đurkovića. Foto: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Na Žalah so se včeraj poslovili od 32-letnega Zorana Đurkovića. Foto: Dejan Javornik

LJUBLJANA – V našem glavnem mestu je letos brez sledi izginilo več mlajših moških. Še posebno skrivnostno je izginotje italijanskega študenta Davideja Marana, ki so ga zadnjič videli 25. marca. Dva dni pred njim je izginil 38-letni Zoran Stević, ki so ga našli 11. aprila v Ljubljanici pri Fužinskem gradu, in sicer med iskalno akcijo za pogrešanim Maranom. Še prej, 27. februarja, je v nadvse nenavadnih okoliščinah izginil 32-letni Ljubljančan Zoran Đurković.

Tik pred izginotjem so ga videli gostje lokala Šparovček v Tacnu, kako je gol in obut le v natikače v snegu hodil po cesti in šel po mostu čez Savo. Gostje lokala so ga celo posneli s telefoni, a nihče se ni spomnil, da bi mu pomagal. Prepričani so bili, da je šlo za stavo. Od takrat ga ni več nihče videl ne slišal, čeprav ga je iskala policija z vsemi razpoložljivimi sredstvi, s policisti konjeniki, potapljači, vodniki službenih psov, iskala ga je gorska enota policije, območje je pregledoval helikopter, v Savi pa so ga iskali s čolni.


»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije