POGREŠANI

Ste ga videli? Milan se je odpeljal od doma, avto so našli ob Muri

Nazadnje so ga videli v sredo.
Fotografija: Milan Jakšič. FOTO: Policija
Odpri galerijo
Milan Jakšič. FOTO: Policija

Pomurski policisti so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 69-letnega Milana Jakšiča doma iz Gornje Bistrice. Nazadnje so ga videli v sredo, 29. julija, ko se je z osebnim avtomobilom odpeljal od doma. Vozilo je bilo v večernem času najdeno pri Tinekovem brodu ob reki Muri.

Pogrešani je visok 165 centimetrov in je močnejše postave. Nazadnje je bil oblečen v temno rjave kratke hlače in bordo rdečo majico s kratkimi rokavi.

»Policisti z gasilci in občani izvajamo aktivnosti za iskanje pogrešanega. Vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o njem, prosimo, da jih sporočijo na 113, najbližjo policijsko postajo ali anonimni telefon policije 080 1200,« je sporočila Suzana Rauš, tiskovna predstavnica PU Murska Sobota.

Že v četrtek od 9. ure naprej je v Gornji Bistrici v občini Črenšovci potekala iskalna akcija. Poleg policistov so posredovali tudi gasilci PGD Gornja Bistrica in PGD Melinci. Ker so avtomobil našli na Muri, domnevajo, da je pogrešani končal v reki, ki je po močnem deževju v preteklih dneh zelo visoka.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije