OBOROŽENA ROPARJA

Prepoznate moška na fotografiji? Takoj pokličite policijo (FOTO)

Oba sta bila oborožena, za njima se je izgubila vsakršna sled.
Fotografija: Levo osumljenec ropa iz Nove Gorice, desno domnevni ropar iz Solkana. Ju prepoznate? FOTO: Policija
Odpri galerijo
Levo osumljenec ropa iz Nove Gorice, desno domnevni ropar iz Solkana. Ju prepoznate? FOTO: Policija

Novogoriški policisti nadaljujejo preiskavo okoliščin dveh lanskih oboroženih ropov bencinskih servisov na Goriškem, poročajo s tamkajšnje policijske uprave. Prvi oboroženi rop se je zgodil 19. avgusta 2022 na bencinskem servisu v Novi Gorici na Vojkovi cesti, kjer je neznani storilec, visok okoli 185 cm, star med 30 in 40 let, z nožem zagrozil uslužbencu trgovine in od njega zahteval in v nadaljevanju izsilil gotovino. Pri dejanju nihče ni bil poškodovan.

Drugi oboroženi rop pa se je zgodil konec lanskega leta oz. 31. decembra 2022 pozno popoldne v Solkanu, kjer je neznani zamaskirani moški z nožem zagrozil prodajalcu na blagajniškem pultu in od njega izsilil manjšo količino gotovine. Storilec je po izvršenem kaznivem dejanju z ukradenim denarjem zapustil prodajalno in zbežal skozi park za omenjenim bencinskim servisom v neznani smeri, za njim se je izgubila vsakršna sled.

»Kljub številnim izvedenim aktivnostim policije roparjev niso izsledili. Vse občane oz. vse, ki bi glede oboroženih ropov na Goriškem policiji lahko posredovali koristne informacije, naprošamo, da o tem nemudoma obvestijo policiste Policijske postaje Nova Gorica (Sedejeva 11, Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: pp_nova_gorica.pung@policija.si ) ali najbližjo policijsko enoto oziroma znano interventno številko policije 113. Lahko pokličejo tudi anonimno na številko 080 1200,« pozivajo policisti.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije