NOVE GROŽNJE?

Kol ali bencin? Policija pravi eno, ministrica Pivčeva drugo

Dogajalo se je danes zjutraj.
Fotografija: Ministrica Pivčeva je potrdila, da ni bil uničeno njeno vozilo. FOTO: O. B.
Odpri galerijo
Ministrica Pivčeva je potrdila, da ni bil uničeno njeno vozilo. FOTO: O. B.

Po poročanju, da je neznanec na Ptuju v ulici, kjer živi tudi predsednica Desusa in ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivecz bencinom polil bel terenski avtomobil, podobnega, kot ga vozi ministrica, se je oglasila policija in razkrila, kaj se je dogajalo.

Ptujski policisti so ob 7.35 prejeli prijavo klicatelja s Ptuja, da mu je neznanec ponoči poškodoval osebni avtomobil, parkiran na domačem dvorišču. V leva, voznikova vrata je zapičil lesen kol. Materialna škoda še ni ocenjena. Policisti kaznivo dejanje še preiskujejo.


Po do sedaj zbranih obvestilih dejanje ni povezano z varovano osebo, ki živi v bližini, so sporočili iz mariborske policijske uprave in dodali, da so tako varovana oseba kot tudi policisti, ki jo varujejo, z dogodkom seznanjeni.

Varovana oseba je Pivčeva, ki ji je policija varovanje zagotovila potem, ko je v začetku meseca prejela grozilno pismo, v kateri ji je neznanec zagrozil s smrtjo, če bo šla v vlado Janeza Janše.

Danes ob 13. uri pa je Pivčeva v Murski Soboti prisotnim novinarjem povedala, da je neznanec na Ptuju v ulici, kjer živi, z bencinom polil bel terenski avtomobil. Belo terensko vozilo ima tudi Pivčeva, a je storilec z bencinom polil sosedov avto, ki je podoben njenemu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije