NOGOMETNA 3. LIGA

Po izključitvi mu je zdrobil lobanjo!

Incident, kakršnega ne pomnijo, na tekmi 3. lige sever med Dobrovcami in Pohorjem. Naser Kajtazi je Timoteja Javornika v glavo najprej s komolcem, na tleh pa še s pestjo in kopačko.
Fotografija: Timi Javornik bo manjkal soigralcem FOTO: Arhiv SN
Odpri galerijo
Timi Javornik bo manjkal soigralcem FOTO: Arhiv SN

DOBROVCE – Minuli konec tedna so se marsikje, tudi v Sloveniji, igrala srečanja zadnjih krogov nogometnih prvenstev, ob tem je bil na sporedu še finale lige prvakov. Pri nogometu ne gre brez komentiranja situacij, v katerih nastanejo prekrški, poškodbe in penali: še več dni po koncu našega prvenstva štajerske duhove buri enajstmetrovka, ki je odločila prvenstvo v prid Olimpiji. A prava, brutalna igra se je odvijala povsem drugje.

V Dobrovcah, ki so od Maribora oddaljene nekaj kilometrov, je bilo na sporedu zadnje srečanje tretje nogometne lige sever; domače moštvo je pričakovalo ekipo Pohorja iz Ruš. Trener Pohorja Jani Polič nam je pojasnil situacijo pred srečanjem: »Tekma ni imela nobenega tekmovalnega naboja: mi smo obstali v tretji ligi, oni pa niso več odvisni od sebe, ampak od kvalifikacij Dravograda.« Predsednik ruškega tretjeligaša Andrej Zavec je tekmo opisal kot »relativno živčno«. V NK Dobrovce so zapisali, da sta bili v »visoko stopnjo borbenosti igralcev na terenu, ki je prehajala tudi v grobost«, vpleteni obe ekipi.

Timi Javornik je bil žrtev izživljanja, prejel je več udarcev. FOTO: Facebook
Timi Javornik je bil žrtev izživljanja, prejel je več udarcev. FOTO: Facebook

 

»Več v tiskani izdaji. Dobite jo v bližnji trafiki, v aplikaciji na pametnih telefonih in tablicah ali pa jo naročite v e-trafiki«.


Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije