HUDA NESREČA

Ni mu bilo pomoči, na kraju trčenja je umrl

Trčila sta motorist in tovorno vozilo.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: arhiv Dela
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: arhiv Dela

V petek nekaj pred 18. uro se je na območju PU Nova Gorica zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla ena oseba.

Policija navaja, da je 41-letni voznik motornega kolesa vozil po regionalni cesti iz smeri Dornberka proti Selu in zunaj naselja Batuje trčil v tovorno vozilo, za volanom katerega je sedel 43-letni voznik.

Voznik motornega kolesa se je pri tem tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Kako se je nesreča zgodila

Policijska uprava Nova Gorica razkriva podrobnosti nesreče. Voznik (41) motornega kolesa je vozil po regionalni cesti zunaj naselja Batuje iz smeri Dornberka proti Selu. Na ravnem delu vozišča, kjer je po sredini bela neprekinjena ločilna črta, je začel prehitevati kolono treh vozil. Ko je med prehitevanjem pripeljal do prvega v koloni vozil, in sicer tovornega vozila, ki ga je vozil 43-letni voznik, je ta v križišču za obrtno cono Batuje-Mlake začel zavijati levo. Motorist je z desnim bočnim delom svojega vozila trčil v prednji levi bočni del tovornega vozila, nato pa ga je odbilo levo čez križišče, kjer je z motornim kolesom zadel v kovinsko varovalno ograjo.

Po nesreči je 41-letni motorist obležal na travnati površini ob kovinski varovalni ograji in zaradi hudih telesnih poškodb umrl na kraju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije