HITRA AKCIJA

Našli so pobeglega tovornjakarja, ki je do smrti povozil peško

Okoliščine prometne nesreče še niso povsem razjasnjene, tako da policisti vnovič prosijo za pomoč.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Marko Feist

KRŠKO – Novomeški policisti so na območju Črnomlja izsledili voznika tovornega vozila, ki je bil dopoldne v Krškem udeležen v prometni nesreči, v kateri je umrla peška.

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih se je nesreča zgodila ob 10. uri na Cesti krških žrtev v Krškem. 60-letni voznik tovornega vozila znamke DAF je na prehodu za pešce trčil v 61-letno peško iz Krškega, ki je prečkala cesto. Voznik tovornega vozila z območja Ljubljane je po trčenju nadaljeval vožnjo.
Policisti opozarjajo, da še vedno niso razjasnjene vse okoliščine nesreče, zato prosijo morebitne ostale očividce, ki jih še niso poklicali, predvsem pa voznika osebnega avtomobila temno modre barve, ki se je takoj po nesreči ustavil na kraju nesreče in kasneje odpeljal, da pokličejo na številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Policisti so takoj stopili v akcijo. Na podlagi pregleda nadzornih kamer, najdenih sledi nesreče in številnih informacij občanov, ki so se odzvali na njihov poziv, so povzročitelja izsledili na območju Črnomlja. O nesreči sta bili obveščeni preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka, ki sta se udeležili ogleda kraja prometne nesreče, so sporočili iz PU Novo mesto.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije