GOLJUFIJA

Naredila prepis avtomobila, nato pa je kupec z njim pobegnil

Gre za starega znanca policije, ki je bil že 63-krat kazensko ovaden in 48-krat obravnavan zaradi različnih prekrškov s področja prometne varnosti.
Fotografija: Golf. FOTO: VW Press Release
Odpri galerijo
Golf. FOTO: VW Press Release

Črnomeljski policisti so v petek popoldne ustavili golfa GTI, ki ga je vozil 21-letnik iz Novega mesta. Izkazalo se je, da so vozilo iskali novomeški policisti zaradi suma goljufije. Vozilo je namreč v Novo mesto pripeljal lastnik iz Štajerske, ki je oglaševal prodaja avtomobila v oglasniku. Z 21-letnikom sta v Novem mestu opravila prepis lastništva, nato pa je 21-letnik izrazil željo po testni vožnji, preden preda kupnino. Seveda ni bilo nazaj ne avtomobila ne denarja – avto naj bi bil vreden 15.500 evrov. Prodajalec je poklical policiste, ki so dobro uro po prijavi vozilo in voznika ustavili pri Gabru ter mu odvzeli prostost, avto pa vrnili originalnemu lastniku, ki je nato ustrezno uredil lastništvo.

21-letnika so kazensko ovadili. Gre sicer za starega znanca policije, ki je bil v zadnjih letih zaradi različnih kaznivih dejanj ovaden že 63-krat ter 48-krat obravnavan zaradi različnih prekrškov s področja prometne varnosti!

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas