VPRIČO MAJHNEGA OTROKA

Ubil partnerico in njena starša, znan tudi verjetni motiv za trojni zločin

V družinskem sporu v okolici Ptuja so tri osebe izgubile življenje, 35-letniku so policisti odvzeli prostost.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Dejan Javornik, Slovenske novice
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Dejan Javornik, Slovenske novice

V okolici Ptuja je popoldne prišlo do družinske tragedije, v kateri so umrli 61-letnik ter ženski, stari 58 in 35 let. Vsi trije so v sorodstvenem razmerju, so sporočili iz PU Maribor. Policisti so odvzeli prostost njihovemu sorodniku, 35-letniku, ki je bil odpeljan v bolnišnico.

Po naših neuradnih informacijah naj bi bil storilec partner umorjene 35-letnice, žrtvi pa sta tudi njena starša.

O tem, da je prišlo do družinskega spora, so bili policisti obveščeni okoli 16.30. Po prihodu na kraj so našli mrtva 61-letnega moškega in 35-letno žensko. 58-letno žensko pa so odpeljali v bolnišnico, a je pozneje umrla.

Po neuradnih podatkih Večera se je tragedija zgodila v Gerečji vasi na dveh hišnih številkah. Po pisanju medija je storilec Silvo D umoril svojo partnerico vpričo štiriletnega otroka, nato je šel še v hišo njenih staršev in ju napadel z nožem. Po pisanju Večera domačini domnevajo, da je Silva D. v to nerazumno dejanje gnalo dejstvo, da mu je partnerica povedala, da je njunega razmerja konec.

Ali je šlo za umor ali uboj, bo znano v prihodnjih dneh. Policija za zdaj preiskuje primer nasilne smrti treh oseb.

Kot še navajajo mariborski policisti, sta na kraju zločina državna tožilka in preiskovalna sodnica. Kriminalisti nadaljujejo preiskavo, zato bo več znano v prihodnjih dneh.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije