VEČ UR ZAPRTA POMURKA

Kaos na cestah: zaprta gorenjska avtocesta

Ponovno pada sneg, ki povzroča nevšečnosti na cestah.
Fotografija: FOTO: Promet.si
Odpri galerijo
FOTO: Promet.si

KRANJ – Gorenjska avtocesta je zaprta zaradi prometne nesreče med priključkoma Brnik in Šmartno proti Ljubljani. Zaradi prometne nesreče je pred izvozom Kranj vzhod proti Ljubljani promet oviran na odstavnem pasu.

Zaradi visečega tovornjaka z nadvoza je zaprt tudi uvoz Vodice proti Ljubljani in regionalna cesta Zbilje - Vodice na nadvozu čez avtocesto.

Trčili trije tovornjaki

Pomurska avtocesta je bila več ur zaprta med Cerkvenjakom in Svetim Jurijem ob Ščavnici v predoru Cenkova proti Murski Soboti zaradi prometne nesreče v kateri so bila udeležena tri tovorna vozila. V nesreči ni nihče telesno poškodovan, poroča policija.
Posledice nesreče so odstranili, zastoji pa še ostajajo. Zaradi tega voznike osebnih vozil preusmerjajo na regionalno cesto na priključku Lenart, poroča prometnoinformacijski center.
Zastoj tovornih vozil je tudi na cestninski postaji Dragotinci proti Murski Soboti.

Zaradi zdrsa tovornega vozila je zaprt vozni pas na hitri cesti Nova Gorica - Razdrto med pokritim vkopom Rebrnice in cestninsko Postajo Nanos proti Razdrtem.
Zaradi nesreče je zaprt vozni pas na primorski avtocesti pred priključkom Senožeče proti Ljubljani.
Med Logatcem in Vrhniko proti Ljubljani je promet upočasnjen zaradi povečanega števila tovornjakov.

Zaprta primorka

​Zjutraj je bila zaradi prometne nesreče zaprta primorska avtocesta med Senožečami in Nanosom proti Ljubljani.
Zaradi burje je na hitri cesti Razdrto–Nova Gorica med cestninsko postajo Nanos in priključkom Selo, na regionalni cesti Selo–Ajševica–Vogrsko ter na regionalni cesti Podnanos–Manče–Vipava prepovedan promet za počitniške prikolice, hladilnike in vozila z ponjavami do osem ton.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije