NEPRILAGOJENA HITROST

FOTO: Voznico odneslo s ceste, pristala je v jarku

Ponedeljek so zaznamovale številne prometne nesreče.
Fotografija: Avto je pristal v jarku. FOTO: Koroški gasilski zavod
Odpri galerijo
Avto je pristal v jarku. FOTO: Koroški gasilski zavod

LJUBLJANA – V ponedeljek se je na območju PU Celje zgodilo več prometnih nesreč, v katerih so se avtomobili prevrnili na streho ali bok, poroča celjska policijska uprava.

Na Dobrijah se je okoli 10. ure dopoldne v prometni nesreči lažje poškodovala voznica osebnega vozila, ki je v bližini čistilne naprave zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča v obcestni jarek.

Okoli 11.30 so prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali tudi v Spodnjem Doliču, kjer je voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil nadzor nad vozilom in zapeljal z vozišča, kjer se je vozilo prevrnilo in ostalo obrnjeno na streho. Voznik se je lažje poškodoval, sopotnika nista bila poškodovana.

O prometni nesreči na relaciji Dravograd–Ravne na Koroškem, v naselju Tolsti Vrh, pa poročajo gasilci Koroškega gasilskega zavoda. Voznik osebnega vozila je zapeljal s cestišča v jarek in se prevrnil na bok. Posredovali so poklicni gasilci KGZ Ravne na Koroškem, ki so protipožarno in protinaletno zavarovali kraj ter odklopili akumulator vozila. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije