PRIMORSKA AVTOCESTA

FOTO: To je huda nesreča, ki je povzročila jutranje zastoje

Zgodilo se je nekaj pred 2. uro.
Fotografija: FOTO: bralec Matej
Odpri galerijo
FOTO: bralec Matej

SINJA GORICA – Policiste PU Ljubljana so danes nekaj pred 2. uro obvestili o prometni nesreči na primorski avtocesti pri kraju Sinja Gorica.

Ob ogledu kraja in z zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da je voznik (državljan Bolgarije) tovornega vozila vozil po avtocesti iz smeri Vrhnike proti Brezovici, vendar pri kraju Sinja Gorica na smernem vozišču z dvema pasovoma ali več ni vozil po sredini prometnega pasu, saj je zapeljal desno in z vozišča, kjer je s sprednjo stranjo vozila trčil v brežino jarka ob desni strani vozišča.

FOTO: bralec Matej
FOTO: bralec Matej


Zaradi odstranjevanja posledic nesreče oziroma nalaganja poškodovanega tovornega vozila je bil na tem delu zaprt del odstavnega pasu, tako da je promet mimo potekal po voznem in prehitevalnem pasu. Zaradi voznikov, ki so vozili mimo in si ogledovali prizorišče, je na tem mestu prišlo do zgostitve prometa in je ob jutranji konici nastala kolona vozil.

Prav zaradi tega je bilo odstranjevanje vozila prekinjeno za toliko časa, da se sprosti jutranja konica. Na kraju nesreče se je znašel tudi naš bralec Matej.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije