STE GA VIDELI?

Zamaskiran oropal bencinski servis

V roki je neznanec držal predmet, podoben pištoli. Storilec je po dejanju pobegnil.
Fotografija: V četrtek zvečer je neznanec oropal bencinsko črpalko na robu Novega mesta. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda
Odpri galerijo
V četrtek zvečer je neznanec oropal bencinsko črpalko na robu Novega mesta. FOTO: Tanja Jakše Gazvoda

NOVO MESTO – V četrtek nekaj pred pol deveto uro zvečer so policisti na Policijski upravi Novo mesto dobili obvestilo, da je neznanec oropal bencinski servis OMV na Levičnikovi cesti v Novem mestu. Policisti in kriminalisti so takoj začeli aktivnosti, da bi izsledili storilca, ki je po dejanju pobegnil. Pregledali so širše območje, postavljenih je bilo več blokadnih točk, o dogodku pa so bile obveščene vse policijske enote. Včeraj do zaključka redakcije roparja niso izsledili, nadaljujejo pa aktivnosti na terenu in ugotavljajo vse okoliščine kaznivega dejanja.

Po prvih zbranih obvestilih in ugotovitvah naj bi storilec vstopil v prostore bencinskega servisa in od osebja zahteval denar. Storilec naj bi bil visok med 170 in 175 cm. Imel je zamaskiran obraz, oblečen je bil v črna oblačila, obut v sivo-črne športne copate, v roki pa je držal predmet, podoben pištoli. Ko mu je osebje izročilo denar, naj bi peš pobegnil proti gozdu. V dogodku ni bil nihče poškodovan.

»Zaradi interesa policijske preiskave, ki poteka, primera trenutno ne moremo komentirati,« je na naša vprašanja na kratko odgovorila mag. Valentina Danev, predstavnica za odnose z javnostmi v podjetju OMV Slovenija.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije