IZKRVAVEL NA KRAJU ZLOČINA

Strašna tragedija: mladoletnik in 19-letnik zabodla 26-letnika

Objavljeno 22. oktober 2019 09.01 | Posodobljeno 22. oktober 2019 10.03 | Piše: N. B.

Kriv naj bi bil pasji lajež.

Simbolična fotografija. FOTO: Jure Eržen, Delo
STRAŽA – Novomeški policisti preiskujejo uboj, ki se je zgodil včeraj okoli 21.30 na območju Krškega, poroča PU Novo mesto.

Obveščeni so bili, da je na dvorišču stanovanjske hiše prišlo do pretepa, ena oseba pa naj bi bila hudo poškodovana. Na kraj so takoj napotili več policijskih patrulj in reševalce. Ugotovljeno je bilo, da je 26-letni moški zaradi hudih poškodb, povzročenih z neznanim ostrim predmetom, umrl na kraju dogodka.

Po poročanju Večera naj bi bil eden od storilcev še mladoleten, drugi pa star 19 let. Zabodeni moški je izkrvavel na kraju zločina. 

Osumljenca sta po dogodku s kraja pobegnila, vendar so ju policisti in kriminalisti v jutranjih urah prijeli in jima odvzeli prostost.

Sprli so se zaradi psa

Po neuradnih informacijah časnika naj bi se trojica sprla zaradi laježa. Ob prihodu domov je 26-letnik odšel na sosednje dvorišče, kjer je doma osumljeni mladoletnik. Prav njemu je menda rekel, naj umiri svojega psa, 14-letnik pa mu je ob prisotnosti 19-letnega prijatelja siknil nazaj, da lahko na svojem dvorišču počne, kar hoče. Med trojico se je vnel hud prepir, eden od osumljenih je pograbil oster predmet in 26-letnika večkrat zabodel v predel vratu pa tudi v hrbet, poroča portal.

Ranjeni 26-letnik je pred napadalcema poskušal pobegniti, a je bil preveč poškodovan, po nekaj metrih se je zgrudil in izkrvavel.
Povezane vsebine
Deli s prijatelji