NESREČA

Kradel električne kable, padel z droga in se hudo poškodoval

Mariborčana je udaril električni tok.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Igor Mali
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Igor Mali

MARIBOR – Mariborska policijska uprava poroča o nenavadni nesreči, ki se je v četrtek okoli 22. ure zgodila v bližini krožišča v Pesnici.

Z daljnovoda na železniški progi Maribor–Pesnica je namreč 25-letni Mariborčan poskušal ukrasti električne kable. Pobalinsko dejanje, v katero so bili vpleteni tudi 24- in 25-letni Ljubljančan ter 16-letni Italijan, pa se je končalo tragično.

Ko je Mariborčan s kovinskimi kleščami želel preščipniti električni kabel, je prišlo do udara električnega toka, zaradi česar je padel z droga na tla in se hudo telesno poškodoval. Z reševalnim vozilom so ga prepeljali v UKC Maribor.

Policisti so mlajšemu od obeh Ljubljančanov zasegli vrečko s posušenimi rastlinskimi delci, za katere sumijo, da je konoplja. Če bo preliminarni test to potrdil, mu bodo izdali odločbo o prekršku, izdali pa so mu že plačilni nalog, ker pri sebi ni imel osebnega dokumenta.
 
Policisti so mladoletnega osumljenca predali delavcem centra za socialno delo Maribor. Vse štiri bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije