Kolumna Barbre Jermann: Pihamo 4. svečko

Revija Suzy praznuje. 
Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Se še spomnite naslovnice, ki je razburkala medijski prostor? Na njej je kraljevala prva dama ZDA Melania Trump. V petek, 18. marca 2016, je izšla prva številka revije Suzy. Pripravili smo jo s posebnim žarom in novinarsko strastjo, z željo po nečem novem, drugačnem, ne vedoč, kaj bo rekel dodobra natrpan trg – torej vi, dragi bralci in bralke.

Prvo dejanje je bilo za nas čudovito, nadaljevanje pa vznemirljivo, saj sta nam prav vaše navdušenje in zvestoba dajala zagon za naprej. Danes lahko rečemo, da ima Suzy pomembno mesto na medijskem trgu, ki je žal do tiskanih medijev vse bolj krut. A Suzy se ne da! Vedno znova iščemo zanimive in dobre zgodbe – svoje zgodbe, kar je v času interneta in družabnih omrežij včasih zelo težko. Lahko bi rekla, da je Suzy tabloidna revija nove dobe, tudi ker se njena ekipa zaveda pomembnosti energije, s katero ustvarja vsebine, ki potem krožijo med vami. Energija je tista, ki šteje. Tudi zato zgodbe iz sveta slavnih in znanih nadgrajujemo z vsebino, ki krepi zavedanje ter spodbuja k razmišljanju in osebni rasti, k spremembam in s tem tudi dvigovanju vibracije celotnega planeta. To pa je v tem času tisto, kar več kot očitno vesolje zahteva od nas.

Zato vse najboljše, draga Suzy, z neskončno hvaležnostjo za vsakega bralca. Mi se bomo še naprej trudili ustvarjati mnoge dobre zgodbe, ki vas bodo sproščale in motivirale. Skupaj smo močnejši!

Predstavitvene informacije

Predstavitvene informacije