NAGRADNA IGRA

Z Novicami do hektolitra

Poletje z našim in vašim časopisom bo še lepš.e Julija bomo vsak dan izžrebali enega nagrajenca.
Fotografija: Če bo sreča na vaši strani, vam na dom pripeljemo vse to. FOTO: Marko Feist
Odpri galerijo
Če bo sreča na vaši strani, vam na dom pripeljemo vse to. FOTO: Marko Feist

LJUBLJANA – Precej globoko smo že zakorakali v poletje, a temperature se letos kar nočejo dvigniti. Vremenoslovci napovedujejo, da se bo to kmalu spremenilo, in tudi na Slovenskih novicah se že pripravljamo na brezskrbno vroče poletje. Tega pa seveda ni brez ustreznih pripomočkov, ki naredijo poležavanje na plaži ali piknik na domačem vrtu še bolj prijeten. Doslej smo zveste bralce vsako poletje razveseljevali s hektolitrom pijače, letos pa smo dodali še druge pripomočke, brez katerih poleti pač ne gre.

Naša nagradna igra bo marsikomu polepšala poletne dni. FOTO: Guliver/Getty Images
Naša nagradna igra bo marsikomu polepšala poletne dni. FOTO: Guliver/Getty Images


Žejo bodo srečni izžrebanci tako krotili z odličnimi ledeni čaji Teekanne fresh, ki se jih bodo razveselili predvsem tisti, ki pazijo na linijo, saj so čaji skuhani in ohlajeni ter povsem brez sladkorja in kalorij, v paketu pa jih je kar sto litrov.

Odlične čaje boste s seboj na plažo lahko odnesli v veliki torbi, ki jo bo prav tako dobil tisti, ki bo na Slovenske novice poslal izpolnjen kupon za sodelovanje in bo izžreban. V paketu so še ležalnik, frizbi, napihljiva žoga ter vse, kar ne sme manjkati na plaži. Za tiste, ki se bodo sončnim žarkom predajali predolgo, pa bodo poskrbeli izdelki z aloje vero. Izžrebancem bomo podarili paket izdelkov Fruit of the Earth Aloe vera gel ter Aloe vera negovalni losjon, ki kožo oskrbijo z vlago, jo nahranijo ter ji vračajo prožnost in ravnovesje. Pa seveda veliko Svilanitovo brisačo Flamingo za na plažo. Vse, kar morate storiti, je, da v Slovenskih novicah ali na spletni strani Slovenskih novic poiščete prijavnico, jo izpolnite in pošljete. Nagradna igra Poletje s Slovenskimi novicami bo trajala ves julij, v tem času pa bomo z bogatim poletnim paketom nekoga razveselili prav vsak dan. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije