VSI SO ZMAGOVALCI

Na oskarjih tudi darilne vrečke za 110 tisočakov

Vsak nominiranec dobi potovanje v Tanzanijo, na Havaje in v Grčijo. Zvezdniki ne bodo zaudarjali zaradi obližev proti znojnim madežem.
Fotografija: Luksuzna vrečka čaka na Frances McDormand, nominirano v kategoriji za najboljšo igralko. Foto: Guliver/Getty images
Odpri galerijo
Luksuzna vrečka čaka na Frances McDormand, nominirano v kategoriji za najboljšo igralko. Foto: Guliver/Getty images

V noči na ponedeljek bodo oči sveta uprte na losangeleško rdečo preprogo, po kateri se bodo sprehodili največji med največjimi v svetu filma. Četudi na podelitvi oskarjev velika večina ne bodo zmagovalci, niti poraženci ne bodo odšli praznih rok. Akademija resda zaradi spora z davkarijo, ki ga je zanetila previsoka vrednost daril, predvsem leta 2016, že dve leti ne izroča več (uradnih) darilnih vrečk, a zvezdniki se domov vseeno vrnejo z bogatim izplenom. In to zaradi podjetij, ki ne skoparijo z obdarovanjem.
Vsak je zmagovalec, tako se po novem imenujejo darilne vrečke, vsekakor vredne svojega imena. Letos bodo izbrance filmske smetane namreč popeljale na (brezplačno) 12-dnevno popotovanje po Tanzaniji, seveda v zvezdnikom primernem slogu. Po napetem odkrivanju afriške divjine se bodo lahko še ves teden sproščali v mondenem havajskem letovišču ter nato, kot da ne bi imeli dovolj eksotičnih potovanj, skočili še na sredozemsko obalo, saj jim bo na voljo obmorska vila na Halkidiki v Grčiji.
Ker je podelitev oskarjev najimenitnejši filmski dogodek, brez blišča in glamurja ne gre, kar se bo kazalo tudi v vrečki dobrot, v kateri se bo zableščal diamantni nakit. In nekaj manj prestižnih izdelkov, kot so lokalno gojene pomaranče, stekleničke limonade, jedilni uhani iz čokolade, veganske lizike in javorjev sirup. Komur pa sladko ne diši, se bo tolažil z oblikovalsko škatlo za malico ter knjigo receptov.

Zvezdniki zabavne industrije so kot iz škatlice, v svojo brezhibno podobo veliko vložijo in na skrb za videz so pomislili tudi pri marketinškem podjetju Distinctive Assets, ki polni vrečke. Tako bodo v njej tudi posebni obliži, ki preprečujejo znojne madeže, prehranska dopolnila za hujšanje in za upočasnitev staranja, paleta ličil, bon za vadbo z osebnim trenerjem, obisk spaja ter pomlajevalna operacija nasmeha.

Oskarjevske nominirance čaka vrečka, vredna dobrih 110 tisočakov, s katero se bodo priljubili tudi ljubiteljem živali, saj ne bo manjkal niti ček za 10.000 evrov, ki ga bodo poklonili zavetišču za živali po lastni izbiri. S priloženo najnovejšo aplikacijo za zmenke pa jim bo morda pomagala tudi najti ljubezen. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije