VABILA NI DOBILA

Fergie ne bo na Harryjevo poroko

Princ Harry se boji, da bi njegova teta novinarjem izblebetala podrobnosti o poroki. Sarah Ferguson ni bila povabljena niti na poroko princa Williama in Kate Middleton
Fotografija: Fergie ni najbolj priljubljena med člani kraljeve družine. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Odpri galerijo
Fergie ni najbolj priljubljena med člani kraljeve družine. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ta teden bosta princ Harry in njegova zaročenka Meghan Markle odposlala vabila vsem, ki jih želita na svoji majski poroki. Povabljencev bo menda 600 in mnogi pomembneži že nestrpno pričakujejo, ali se bo zanje našel prostor na enem najbolj pričakovanih dogodkov leta. Da Harry, ki ne želi netiti diplomatskih prepirov, ne bo povabil svojega prijatelja in nekdanjega ameriškega predsednika Baracka Obame, je znano, te dni pa se je razvedelo še, da med povabljenimi ne bo Harryjeve tete Sarah Ferguson. »Za Fergie bo še posebno težko, saj bo veliko obrazov, ki se bodo udeležili poroke Harryja in Meghan, prišlo tudi na jesensko poroko njene hčere Eugenie. Počuti se osramočeno in neprijetno,« je za britanske medije dejal vir blizu kraljeve družine. »Fergie je upala, da se bo znašla med povabljenci, saj sta Harry in Meghan dobra prijatelja Eugenie in njenega zaročenca Jacka Brooksbanka, a Harry ji ne zaupa.
Princ Harry in Meghan Markle bosta ta teden odposlala 600 vabil. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
Princ Harry in Meghan Markle bosta ta teden odposlala 600 vabil. FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Vsi vedo, da Fergie reči ne zna obdržati zase, zaročenca pa ne želita, da bi podrobnosti njunega velikega dne pricurljale v javnost. Ne pred poroko ne po njej,« je še dodal vir. Fergie ni bila povabljena niti na poroko Harryjevega brata princa Williama. Drama okrog vabila na kraljevo poroko pa se dogaja tudi na strani bodoče neveste. Meghanin polbrat Tom je denimo dejal, da ne želi, da se njegova sinova udeležita poroke, saj da tete nista videla že več kot 20 let, odkar sta bila dojenčka. Prav tako Tom ne želi, da se poroke udeleži njegova bivša žena. »Tri mesece sva bila poročena, ko je šlo vse po zlu. Najin zakon je bil enostavno katastrofalen. Nikoli ni hotela prevzeti priimka Markle ali imeti kar koli z našo družino. Zdaj, ko je v igri kraljeva poroka, pa se dela, da je del družine. To ni prav in mislim, da ne bi smela dobiti vabila,« je dejal Tom. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije